Blog

Råber du også ad dine børn?

Har du nogensinde fanget dig selv i at råbe af dine børn og fået dårlig samvittighed bagefter? Hvorfor trigger de os? 

Læs mere…

Hop hen imod balance

I jagten på velvære og indre balance søger vi ofte komplekse løsninger, men hvad hvis svaret lå i noget så simpelt som et hop? Ja, du læste rigtigt. Et enkelt hop kan være nøglen til at frigøre somatiske rystelser og opnå en dybere følelse af frihed og velvære i din krop. Men hvorfor er netop hop så effektivt? Når vi hopper, skaber vi en pludselig energiudladning, der kan løsne de spændinger, som vores krop har opbygget over tid. 

Læs mere…

Hvem er jeg?

Hvem er jeg egentlig og hvad laver jeg? I denne ca. 17 minutters hjertevarme samtale åbner jeg op om mine passioner, og hvordan disse kan spille en transformerende rolle i dit liv.

Foredrag i fokus podcast coverfoto

Læs mere…

Podcast

Hvem er jeg egentlig og hvad laver jeg? I denne 20 minutters hjertevarme samtale åbner jeg op om mine passioner, og hvordan disse kan spille en transformerende rolle i dit liv.

Læs mere…

Hvad ligger bag pollenallergi?

I denne video taler jeg om en vinkel, som sjældent bliver belyst: de følelsesmæssige triggers til f.eks. pollenallergi.

Læs mere…

Hvis jeg siger telefonsælger, hvad siger du så?

Er du klar til at forvandle din opfattelse af telefonsælgere og måske endda din karma? I denne video dykker jeg ned i, hvordan hverdagens små valg, som fx vores reaktion på telefonsælgere, kan være kraftfulde udtryk for vores åbenhed over for universets overflod. Forestil dig, at hver gang telefonen ringer med et tilbud, er det universet, der tester din villighed til at modtage 

Læs mere…

Fejrer du dine fiaskoer?

Vi bør alle fejre vores fiaskoer. Jeg fortæller, hvorfor i videoen. Er du klar til at transformere din tilgang til fejltrin?

Læs mere…

Hvordan giver og modtager du bedst kærlighed?

Hvordan giver og modtager du kærlighed? Måske kender du alllerede til de 5 kærlighedssprog men hvis ikke er her en lille introduktion. Kærlighedssprogebe kan revolutionere dine relationer og skabe dybere, mere meningsfulde forbindelser. Uanset om du er single, i et forhold, eller bare vil vise venner og familie, hvor meget de betyder for dig. Ved at bruge de 5 kærlighedssprog udtrykker din kærlighed på den mest effektive måde, så din kærlighed også går rent ind hos modtageren.

Læs mere…