Video Testimonials 

Hvordan er det at få mig på besøg? Hør tidligere Feng Shui klienter om deres oplevelse. 

Brønshøj

Vil du også gerne tiltrække dig en kæreste?

Espergærde

Oprydning og ny start

Charlottenlund

En skeptiker fortæller

Brønshøj

Klar til forandringer

Charlottenlund

Dybere end forventet

Søborg 

Bedre søvn i Søborg

Søborg

En international familie

Jægerspris

Overraskende let

Helsingør

Helbredsfokus i Helsingør

Dubai

Det største private hjem jeg har lavet Feng Shui for var i Dubai. 400 m2.

Germany

Et nyt år - en ny start

Forretning på Islands Brygge

Helsekostbutik sammen med 3 kollegaer

FS testimonial google3
FS testimonial google1
FS testimonial google2
 • Pernille Müller Holberg

  “Tak Pernille, for en super skøn og spændende dag, hvor hele vores hjem fik din kærlige opmærksomhed. Du spreder virkelig god energi omkring dig. Det var som at få en solstråle ind ad døren og du gik virkelig til opgaven med en stor glæde og entusiasme, der viser, at du elsker det du laver. Tak for de mange interessante og inspirerende ideer, som også til tider udfordrede en til at tænke i nye baner, når det kommer til hvordan man bedst udnytter den plads man har. Nu skal vi blot fordøje alle de mange ideer og glæder os til at komme i gang og skabe positive forandringer i vores liv". ”

  Fra Valby

 • Pernille Müller Holberg

  “At få Pernille på besøg har været helt fantastisk. Lige fra hun kom ind af døren var hun imødekommende, varm og smilende. Vi kom alle rummene igennem en for en hvor hun forklarede hvilket element område man var i. Vi så på hvad der skulle ændres, flyttes på, fjernes eller hvilken farver der skulle ind i området. Det var rigtig lærerigt og spændende. Hun var god til, at spørger ind til en og man følt sig hjulpet hele vejen igennem, samt var hun lyttende hvis man havde noget at fortælle. Jeg er så småt gået i gang, med de ændringer/forandringerne der skal gøres i mit lille hjem og jeg glæder mig utrolig meget til rigtigt at kommer igen og videre med forløbet.”

  Fra København

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg er super glad for at have Pernille hjem og hjælpe med at se vores hus i et andet perspektiv. Jeg havde længe en følelse at ikke at kunne holde at være der, trods vi føler os trygge og elsker stedet. Men noget var galt. Farverne føltes ikke optimalt, rod blev ved med at hobe sig op. Og vi kunne aldrig komme til bunds i noget. Efter en samtale med Pernille føltes det helt rigtigt at komme i gang. Pernille er virkelig dygtig og bruger enormt meget tid på konsultation og sig selv i arbejdet. Sammen fandt vi ud at gode farvekombinationer og jeg gik straks igang, få dage efter med at lave det hele om. Siden besøget og de nye ændringer, flyder tingene nemmere, og jeg mærker vores hus på en ny måde. Jeg mærkede selv ændringerne undervejs konsultationen. Der er længe til, før at vi er i mål. Men vi har lagt en plan, hvor det er en god idé at starte. Og dette føles overskueligt at tage lidt ad gangen. Kæmpe anbefaling herfra. ”

  Fra Næstved

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har i dag haft besøg af Pernille Holberg, der på inspirerende vis indførte mig i Feng Shui mystikken ved at vejlede mig i, hvordan jeg indretter det vigtigste rum i mit liv pt. Pernille brugte sin store viden til at vejlede mig i, hvordan jeg skal indrettet rummet, så jeg kan nå mine mål. Jeg glæder mig til at starte på selve indretningen og opleve, hvilken effekt det vil have på mit liv. Tak for et stimulerende besøg.”

  fra Københaven

 • Pernille Müller Holberg

  “Efter at have været til et Feng Shui foredrag med Pernille besluttede vi os at booke en tid til gennemgang af vores bolig/hus. Pernille har lavet et ”kort” over huset og gennemgik de forskellige zoner. Pernille er utrolig sød og imødekommende og lytter til vores ønsker og besvarer på bedste vis alle vores spørgsmål.
  Det har været en inspirerende dag med mange gode indtryk. En god ide er at skrive noter ned undervejs, vi har haft meget glæde at dem vi skrev ned – for man får mange input/forslag. Vi har fået et godt værktøj at arbejde videre med og oftest skal det ikke så meget til – fx en ny farve på væggen.
  Vi kan klart anbefale Pernille som Feng Shui konsulent!”

  fra Roskilde