4 Motiverende Foredrag/Workshops

5 Genveje til mere overflod, uden at arbejde mere - Foredrag.

Interesserer du dig for indretning og manifestering? Så er dette foredrag noget for dig. Her fortæller jeg om, hvad Feng Shui er, og hvordan det adskiller sig fra normal indretning. Vi vil desuden tale om loven om tiltrækning og hvordan vi manifestere både med det indre og ydre. Du får også de 5 genveje til at tiltrække dig mere overflod.   

Varighed 60 min. 

5 hemmeligheder til et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde - Foredrag.


Et foredrag ALLE vil få gavn af, både i deres professionelle og private liv. Her vil du forstå, hvordan du skaber dit drømmeliv, og får højt selvværd og mental styrke. Sindets 5 principper vil bl.a. blive gennemgået. 

Varighed 60 min. 

5 sætninger til at forebygge og stoppe konflikter og styrke selvværdet - Foredrag.

Hvis du er forældre, bedsteforældre, lærer eller har kontakt med børn, er dette Anti-mobning og selvværdsforedrag noget for dig.

Holdes også for børn/unge, hvor der kan  indgår rollespilsøvelser. 

Varighed 45-60 min. 

Ryd op i dit liv - Workshop

Workshoppen er designet til at hjælpe dig med at genvinde kontrol over dit liv og undgå energi der dræner dig. Du vil forlade workshoppen med fornyet energi, inspiration og en lyst til at anvende principperne i dit eget liv, så du kan forvandle dig til en magnet for overflod og opgradere dit liv. Dette er en unik mulighed for at bryde fri af det rod, der holder dig tilbage, og åbne op for et liv fuld af glæde, klarhed og frihed. 

Varighed 2-3 timer 

Alle foredrag kan skræddersys til jeres behov og bookes gennem foredragsvirksomheden Foredrag i fokus. Klik på knappen nedenfor eller send Pernille en email, for at få rådgivning om hvilket foredrag der vil være bedst til dit formål. Foredragene afholdes enten online eller fysisk. På Dansk eller Engelsk. 

 

Hvordan er min foredragsstil?

Her er et 4:45 minutters udklip fra foredraget De 5 Genveje til mere overflod med Feng Shui og RTT:


I næste korte video på 5:26 minutter kan du se udklip fra foredraget: "5 hemmeligheder til et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde".

Sidst i videoen fortæller to fra publikum, hvad de fik ud af at høre foredraget, og jeg besvarer også et par spørgsmål fra lokal TV. 

4:31 minutters smagsprøve fra sportsforedraget (på engelsk):

Feng-Shui-foredrag

Allerød

Kvinde der står og holder foredrag foran en gruppe


Selvværdsforedrag

Holmegaard 1920x1000

Rødovre

Soho-412kb

Hvad siger firmaer, der har haft mig ude som foredragsholder?

Nedenfor er feedback efter foredraget "5 hemmeligheder til at forbedre dine sportspræstationer, uden at træne mere" (på engelsk). Her fortæller træneren for det professionelle basketball 1. hold i Næstved "Team Fog" om deres oplevelse. Jeg holdt foredraget for dem i 2023, som blev Team Fog's bedste sæson nogensinde.

Foredrag testimonial Spiritsisters
Testimonial-bitten
 • Pernille Müller Holberg

  “Det var en god og hyggelig aften, hvor den største indsigt var, at alt i livet er faser. Jeg blev nysgerrig på Feng Shui. Jeg fik også 2 power sange til mine morgener. ”

  fra Næstved

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg fik indsigt i en anden tilgang og fik lyst til forandring. Jeg fik fornyet energi og nye mål og ambitioner. Jeg blev bekræftet i at man skal sige det højt det man ønsker og turde bede om noget. Man skal værdsætte sig selv højere. Feng Shui fandt jeg ud af, er ikke noget hokus pokus som jeg var lidt bekymret for. ”

  fra Næstved

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg var til Feng Shui Foredrag og fik en god viden ifht. hvordan ændringer i boligen, kan have indflydelse på ens liv og have en helbredende virkning. Jeg blev meget overrasket over, hvor meget en ændring af ens tankegang kan have på ens liv. ”

  fra Næstved