4 Motiverende Foredrag

5 hemmeligheder til et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde.

Et foredrag ALLE vil få gavn af, både i deres professionelle og private liv. Her vil du forstå, hvordan du skaber dit drømmeliv, og får højt selvværd og mental styrke. Sindets 5 principper vil bl.a. blive gennemgået. 

Varighed 45 min. 

5 sætninger til at forebygge og stoppe konflikter og styrke selvværdet.

Hvis du er forældre, bedsteforældre, lærer eller har kontakt med børn, er dette Anti-mobning og selvværdsforedrag noget for dig.

Holdes også for børn/unge, hvor der kan  indgår rollespilsøvelser. 

Varighed 45-60 min. 

5 hemmeligheder til at forbedre dine sportspræstationer, uden at træne mere.

Enhver, der dyrker sport, vil få gavn af dette foredrag. Hvordan kommer du til at elske det, du måske hader i dag, lige fra dele af din træning, til en sundere kost? Hvis du deltager i konkurrencer, hvordan skaber du så et vindermindset og holder hovedet koldt? 

Varighed 45 min. 

En 20 min. visualiseringsøvelse kan tilføjes. 

5 Genveje til mere overflod, uden at arbejde mere.

Interesserer du dig for indretning og manifestering? Så er dette foredrag noget for dig. Her fortæller jeg om, hvad Feng Shui er, og hvordan det adskiller sig fra normal indretning. Vi vil desuden tale om loven om tiltrækning og hvordan vi manifestere både med det indre og ydre. Du får også de 5 genveje til at tiltrække dig mere overflod.   

Varighed 45-60 min. 

Hvordan er min foredragsstil?

I denne korte video kan du se klip fra foredraget: "5 hemmeligheder til et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde".

Sidst i videoen fortæller to fra publikum, hvad de fik ud af at høre foredraget, og jeg besvarer også et par spørgsmål fra lokal TV. 

5 minutters smagsprøve fra sportsforedraget (på engelsk):

Feng-Shui-foredrag

Allerød


Selvværdsforedrag

Kvinde der står og holder foredrag foran en gruppe

Rødovre

Hvad siger firmaer, der har haft mig ude som foredragsholder?

Nedenfor er feedback efter foredraget "5 hemmeligheder til at forbedre dine sportspræstationer, uden at træne mere" (på engelsk). Her fortæller træneren for det professionelle basketball 1. hold i Næstved "Team Fog" om deres oplevelse. Jeg holdt foredraget for dem i 2023, som blev Team Fog's bedste sæson nogensinde.

Alle foredrag kan skræddersys til jeres behov.

Foredragene afholdes enten online eller fysisk. På Dansk eller Engelsk.