... den har ingen bivirkninger, og den er altid med dig!

Brug dit sind og få friheden tilbage med RTT Hypnoterapi.

Dit sind er det mest kraftfulde organ og kan transformere enhver fysisk eller psykisk udfordring. Selv meget alvorlige sygdomme eller udfordringer, der er blevet klassificeret som kroniske eller medfødte, og som du måske har haft i mange år, kan forbedres væsentligt efter bare 3 sessioner.

RTT er advanceret form for hypnose eller hypnoterapi,  der langt mere effektiv og hurtigere end andre terapiformer, fordi den involverer din underbevidsthed. Vi finder ud af hvorfor og hvornår din fysiske eller psykiske udfordring startede og med den viden kan jeg, med en række værktøjer, hjælpe dig med at transformere dit liv og helbred. 

Jeg er her for at hjælpe dig med at spare penge, tid og følelsesmæssig smerte, så du oplever det højeste niveau af sundhed og frihed i krop og sind.

De symptomer du oplever, er blot beskeder om et dybere problem og jeg er ekspert i at afkode de beskeder. 

Jeg er certificeret Klinisk Hypnoterapeut og Rapid Transformational Terapeut (RTT), uddannet af den prisvindende Britiske terapeut, Marisa Peer.

Hvis du er motiveret og klar til forandring i krop, sind og sjæl, så er mulighederne for transformation ubegrænsede og resultaterne vil med garanti overraske dig. Start med at booke en gratis telefonkonsultation for at høre mere. 

Gratis Telefonkonsultation


2-siddende-kittel

 

RTT-banner-for-graduates

Hvad er RTT Hypnoterapi? 


Hvilke problemer kan forbedres med RTT Hypnoterapi?

Kort fortalt ALT. Nedenfor er de mest hyppigste udfordringer, som oftest behandles med RTT. For at opnå de bedste resulater og gøre behandlingen mest målrettet og effektiv, håndteres ét problem af gangen. Jeg behøver dog sjældent at se folk mere end 3 gange, før et enkelt problem er løst, så derfor tilbyder jeg pakker af 1 eller 3 sessioner af gangen. 1 session er for overfladiske problemer og 3 sessioner er til dig der vil mere i dybden.

Fobier

Fx højder, flyvning, dyr, tvangsmæssig adfærd, traumer, tandlægeskræk.

Allergier

Fx hudproblemer, astma, mad, dyr, pollen, støv.

Afhængigheder

Fx alkohol, stoffer, rygning, ludomani, shopping, mobiltelefoni, online spil, sociale medier, porno.

Fysiske Udfordringer

Fx autoimmune sygdomme, smerter, mobilitet, syn, hørelse, hårvækst, hukommelse, overgangsalder, hurtig healing efter operation, tandproblemer.

Følelsesmæssige Udfordringer

Fx stress, angst, lavt selvværd, manglende selvtillid, depression, sorg, traumer, barndomsproblemer, neglebidning, selvskade, vrede, manglende motivation, panikanfald, parforholdsproblemer, relationsudfordringer,  nerver, skam, tidligere livstraume.

Fertilitet

Fx dårlig spermkvalitet, manglende ægproduktion, inseminering, reagensglasbehandling.

Søvn

Fx søvnbesvær, tankemylder, sengevædning. 

Vægt

Fx manglende motivation i.f.t. motion og gode kostvaner, spiseforstyrrelser.

Sport

Fx opnå bedre resultater indenfor enhver sportsgren. Hold- eller individualistsport.

Præstation

Fx angst for at holde taler/præsentationer, karriere, skole, opnå mål, eksamensangst, ordblindhed, sceneskræk, koncentrationsbesvær, overspringshandlinger, livsformål.

Pernille Müller Holberg

““Jeg var ekstremt skeptisk inden mødet, men Pernille var meget professionel, og alle mine forbehold blev gjort til skamme under og efter mødet. Det har haft en meget positiv effekt, og noget, jeg kan anbefale alle. Der er opnået betydelige resultater. Meget mere afslappet og selvbevidst om problemerne.””

Slap bekymringerne og lever mere i nuet, med et positivt syn.

Hvornår har du sidst fået en mental hovedrengøring?

Man kan sammenligne en RTT-session med en indre mental hovedrengøring eller en opdatering af din øverste etage. Sløret for ens øjne bliver fjernet og med den nye forståelse, har man nu adgang til nye resultater. Der sættes automatisk en kædereaktion igang i kroppen, for kroppen gør altid hvad sindet tænker. Sådan er vi skruet sammen fra naturens side.

Har du nogensinde sagt til dig selv: "Jeg ville give ALT for en uge i sengen", for derefter at blive syg med influenza? Eller har du nogensinde tænkt: "Min chef dræber mig, når jeg skal præsenterer de her tal", for derefter at miste din stemme, dagen før du skal ind og præsenterer tallene for chefen? 

Det er eksempler på, at din underbevidsthed har prøvet at hjælpe dig. Underbevidstheden tager alt for sandt, så den tror virkelig på, at du vil give ALT for en uge i sengen, og den tror virkelig på at din chef dræber dig. Og det vil den redde dig fra. 

Positive tanker gør det ikke alene, for det ville svare til, at du får ny rengøringshjælp, hvor du bare siger: "Gør venligst rent" uden nogle nærmere instruktioner. Når du kommer tilbage efter rengøringen har været der, står alt forkert. Dine papirer er flyttet rundt. Ting du gerne ville have smidt ud er der stadig og du bliver sur på rengøringshjælpen. Men det er fordi, du ikke specificerede hvordan du ville have gjordt rent. Rengøringshjælpen gjorde sit bedste og intentionen var at hjælpe – men resultatet kunne være bedre.

Det er mit job som din indre guide, at gøre den mentale rengøring og rejse behagelig, effektiv og målrettet. Det eneste du skal gøre er at være klar og motiveret til forandring. 

Pernille Müller Holberg

““Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er meget glad for resultatet. Dette "værktøj" burde være mere kendt for offentligheden, da jeg mener, at det ville være nyttigt for mange mennesker. Håber at fortsætte vores arbejde på et tidspunkt. Mange hilsener og tak meget for dit gode og hårde arbejde!””

Fandt glæden ved sit arbejdet igen og fik ryddet op.

Hvis du kan svare JA til nedenstående, er RTT Hypnoterapi noget for dig.

 

 


 

Hvorfor kan du stole på RTT Hypnoterapi processen?

RTT har opnået stor anerkendelse og vundet en række internationale priser, fordi metoden giver hurtige og vedvarende resultater. 

 

 

 

 

Hvad indeholder et RTT Hypnoterapi forløb?

En enkelt RTT-session er langt mere end blot den tid, vi tilbringer sammen til selve sessionen. Det er 100 dages transformation og nedenfor kan du se de forskellige step i processen.

1

Tillykke! Det første skridt hen imod forandring er bevidsthed og erkendelsen om, at der er rum for forbedring i dit liv. Det er starten på en fantastisk rejse hen imod frihed i krop og sjæl. 

2

Du booker tid til din coaching samtale og giver mig en kort beskrivelse af problemet. Jeg får et overblik over, hvad du tidligere har prøvet og hvor forandringsvillig du er. Jeg vurderer, om du er egnet, har motivationen og er klar.

3

Vores første møde sker online eller per telefon. Her vil jeg forberede dig på vores session og stille dig uddybende spørgsmål for at finde ud af, hvilke resultater du leder efter, og hvad du drømmer om. 

4

Hvis det er første gang du er
hos mig, lytter du til en forberedende indspildning i ca. en uge inden din session. Du vil blive bekendt med dele af processen og vænne dig til at lytte til en optagelse hver dag. Transformationen starter således allerede før din session.

5

Jeg byder dig velkommen i stolen. Dagen er kommet, hvor du vil finde ned til roden af problemet, uanset om det er en psykisk eller fysisk udfordring. Her får du en Aha-oplevelse, og ser forbindelsen mellem gamle oplevelser og nutidige problemer. Her sker – sammen 50% af din transformation. Det samme gælder ved en online session.

5

Du nyder den komfort og bekvemmelighed dit eget hjem tilbyder, når jeg byder dig velkommen til mit virtuelle rum. Den store dag er kommet, hvor du vil finde ned til roden af problemet, uanset om det er en psykisk eller fysisk udfordring. Her ser du forbindelsen mellem gamle oplevelser og nutidige problemer.

6

Dele af din session med mig vil blive optaget, og du vil lytte til din personlige optagelse hver dag – morgen og aften – i en måned efter vores session. Din hjerne lærer ved hjælp af gentagelser, så det er her de restende 50% af transformationen sker. 

7

Vi forbliver i kontakt med hinanden i ugerne efter din session, så jeg kan følge dine fremskridt. Jeg vil desuden
støtte dig i din videre udvikling og holde motivation oppe, hvis det er nødvendigt. Jeg tilbyder 24/7email-støtte. Efter 30 dage taler vi sammen igen. Hele processen gentages fra starten af i alt 3 gange.  

IkkeGåAlene.jpg