Hvis du tror, at du er for gammel til at få resultater, så hør hvad 73 årige Birthe har at sige. Birthe kom med tankemylder, stress, depression, angst og en række fysiske ting. Som hun selv siger: "Der er sket store forandringer... Der er mere ro på ... det er alle pengene værd...". Hør hvad hun ellers har at sige i denne video. 

Hør Reni fortælle om sin skepsis og oplevelse: "Det er det bedste jeg nogensinde har gjordt for mig selv ...  Jeg har fået en glæde i maven". 

Testimonial-google-5

Hør Hanne bedømme hendes oplevelse med mig. Hun kom for stress og angst: "Det har fuldstændig levet op til mine forventninger ... Det her tror jeg er vejen frem. Jeg er forbavset over dem måde, at man kan kan gå så dybt ind i sindet". 

Christina, som blev kureret for pollenallergi og mærkede en forbedring øjeblikkeligt.

Sms fra Christina på dag 1:

“Hej Pernille, tak for en vild oplevelse i dag❤️🙏  Jeg har været træt, men glad helt ind i sjælen. Jeg gik en lille tur da jeg kom hjem og havde overskud, selvom jeg var træt og nu til aften har vi haft vinduerne åbne siden kl 17, hvilket jeg normalt ikke tør pga pollen. Tak for hjælpen i dag 😊 🙏❤️”. 

Sms fra Christina på dag 2:

"Jeg nyder en tur på jagten med mine drenge ❤️ masser af græs og ingen gener🙏❤️🙏❤️🙏❤️🙏"

Hør Stina fortælle om rejsen væk fra smerter: "Smerterne i nakken er gået fra 11 til 2 efter 10 dage ... Der er længere imellem smerterne ... Jeg siger mere fra... Jeg er fuldstændig ligeglad med hvad andre tænker". 

Se hvad man kan opnå på 40 dage. Denne kvinde kom med en række ubalancer bl.a. Psoriasis og mararidts om natten: "Jeg er begyndt at sige mere fra ... Min mand har forandret sig overfor mig og respektere mig mere ... Alle siger, at jeg ser 10 år yngre ud". 

Hør en overrasket klient, som næsten ikke kan tro på de markante ændringer: "Det har gjordt en kæmpe forskel ... Mere ro i hovedet og kroppen ... Det føles mere som MIG... Jeg føler mig mere hel ... Intet tankemylder ... Jeg tager mere hånd om mig selv ... Livet er blevet meget nemmere". 

Her er Pernille, kun få minutter efter sin session for angst: "Kæmpe forløsning... Klarhed, lettelse og ingen forvirring længere".  

Testimonial-google-3

Her er Jørgen som kom til mig med gå-besvær. Han var afhængig af krykker. Kun få timer efter hans session kunne han LØBE! Han har ikke kunnet løbe i 3 år. Han beskriver det "som et mirakel". 

Denne kvinde kom for hovedpine men fik en sidegevinst på kun 30 dage: "Psykisk er jeg begyndt at sige fra, og ikke tage tingene til mig ... Jeg deltager i diskussioner nu, som jeg ikke ville indgå i tidligere. Jeg hviler i mig selv ... Jeg er bare glad ... Det har været fedt".  

Denne klient kom med pollenallergi. Noget hun har lidt af siden hun var 19 år og hun fik også en sidegevinst: "Nu sover jeg virkelig godt ... Jeg har mere overskud, energi og glæde ... Jeg er blevet bedre rustet".

Her en video med Peter, der nu drikker mindre alkohol i hverdagene: "Jeg fandt ud af, hvorfor jeg var begyndt at drikke ... Jeg fik en god løsning på problemet og nu drikker jeg kun 1 glas vin fredag aften".


Testimonial-google-11

Hør hvad denne klient var bekymret for inden hun kom: "Det var meget nemt ... Der var ingen grund til at være bekymret".

Hør Pia fortælle om sin oplevelse: "Jeg følte mig tryg i det". 

Hvordan føles det at være i hypnose? "Jeg zonede ind og ud ... Det gav mening ... En vild oplevelse".

Og her Pernille som fik bugt med overspringshandlingerne: "Min selvtillid er boostet ... RTT er dybdegående og transformativ".


AnnJeanita-google

Hør denne klient fortælle: "Det giver en lethed, frihed og lys ... Det har hjulpet ... Det giver mening og jeg kan mærke det ... Jeg er et andet sted nu. I dag ved jeg, at jeg er god nok". 

Hør en overrasket Pernille: "Positiv oplevelse ... Overrasket over hvor godt man kan gå ind i sig selv og mærke i hjertet hvad det virkeligt drejer sig om". 

Her Mikkel af- eller beekræfte om det er som man ser det i filmene: "Vild oplevelse at prøve ... Det var en meget spændende og hjælpende".

"Jeg følte mig 10 kg. lettere da jeg vågnede her". 

"Mere ro i mig selv ... At hvile i mig selv ... Jeg er blevet stærkere". 

Denne klient fortæller: "Jeg har fået meget mere energi end jeg har haft længe". 

Hør en ADHD klient fortælle om sin online session.  På engelsk: "I never connected it together. It was phenomenal ... I loved it. I really feel it worked ..." 

På Engelsk: "Pernille is caring, authentic and gives immense value ... She is a beacon of hope and wisdom... I have had such powerful results and aha moments that has moved me forward and it is a direct result of Pernille understanding of what I needed" 

Hør Zac fortælle om sine følelser efter en session med mig. På engelsk: "It's changed my life. It's changed my mind. It's changed my thought process. 

Mød Alexia som fik en åbenbaring og "vågnede" op. På Engelsk. 

Hør Tatiana beskrive processen med mig.

 

Hør Noni som har prøvet mange former for terapi tidligere. På Engelsk.

Nedenstående testimonials: Klik på pilene yderst til højre, for at komme videre til næste testimonial. 

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har altid været en smule skeptisk overfor alternative behandlingsformer, men da jeg pludselig befandt mig et sted i mit liv, hvor jeg var fuldstændig overtaget af angst var jeg villig til at prøve at åbne mig op for andre metoder. Jeg undersøgte flere forskellige, og talte også med terapeuter, som nærmere virkede som forretningsfolk, der var ude på at tjene penge, end autentiske dygtige behandlere der havde en passion for deres arbejde. Da jeg første gang talte med Pernille, kunne jeg mærke en ‘instant connection’ og de ting hun forklarede omkring sindet og hendes måde at arbejde på gav bare mening! Jeg kunne mærke at hun brændte for sit værk, og at hun på ingen måde var ude på bare at sælge, men at hun faktisk var oprigtig og autentisk i det hun sagde. Efter vores første telefonsamtale kunne jeg mærke at RTT var det rigtige for mig, for jeg kunne virkelig se meningen i det og jeg kunne specielt godt lide hele ideen om, at man skulle arbejde med sig selv både før og efter sessionen, så det var ikke bare endnu en behandler som lover ‘instant results’ men en behandler, som vil guide dig og hjælpe dig på vej til at arbejde med dig selv og det tiltalte mig virkelig da jeg selv er overbevist om at bedring kræver længere tids arbejde. Inden min session med Pernille lyttede jeg til forberedelsesoptagelsen hver aften i en uge, allerede i den uge kunne jeg mærke en lille forbedring af angsten, og det gjorde mig bare endnu mere sikker på, at jeg nok skulle nå rigtig langt med Pernilles hjælp.
  Da jeg kom til min session, følte jeg mig enormt tryg og det hele føltes bare så naturligt. Hypnosen føltes helt naturlig og jeg følte hele tiden, at jeg var totalt i kontrol over situationen og min krop samtidig med, at jeg kunne slappe fuldstændig af og bare lade tingene komme til mig. Det var virkelig en fantastisk oplevelse og der kom en masse ting frem, som fik hele puslespillet til at gå op i forhold til den angst jeg havde udviklet og været plaget af i mange år. Der var intet ubehageligt eller underligt ved hypnosen, det føltes bare som om jeg var fuldstændig afslappet og i stand til at tænke mere klart og fokuseret uden forstyrrelser fra hverdagstanker. Efter sessionen følte jeg mig enormt lettet og fuld af en helt ny energi og tro på, at jeg med Pernilles hjælp, har fundet nøglen frem inde i mig selv til at få det bedre. Efter min session har jeg lyttet til min personlige optagelse to gange om dagen og jeg mærkede en kæmpe forskel allerede dagen efter! Jeg kunne gøre ting, der normalt ville trigge angsten helt uden at skænke angsten en tanke og selv hvis jeg aktivt prøver at tænke på angst så hænger mine tanker ikke længere fast i det, men slipper de dårlige tanker helt naturligt. Jeg ser sådan frem til at blive ved med at lytte til min optagelse og opleve, hvordan jeg får mit gamle jeg og mit gamle liv tilbage, for med den kæmpe forskel jeg allerede mærker efter kun 3 dage så kan jeg kun i min vildeste fantasi forestille mig hvor langt jeg kommer til at nå på 30 dage!”

  Slipper angsten

 • Pernille Müller Holberg

  “Min evne til at håndtere tankemylder er markant forbedret. Selvom jeg tidligere kunne føle mig overvældet af mine tanker, har jeg nu lært at håndtere dem effektivt. Jeg ved præcis, hvad jeg skal gøre, når de udfordrende tanker opstår, hvilket har givet mig en følelse af kontrol og frihed. Gennem forløbet har jeg opnået en dybere forståelse for, hvorfor tingene er, som de er, og jeg har lært at genkende og bryde negative mønstre. Jeg er blevet meget bedre til at slippe kontrollen, acceptere, at ikke alt behøver at være perfekt, og denne nye tilgang har gjort en kæmpe forskel i mit arbejdsliv. Jeg føler mig mindre stresset, og for første gang i lang tid oplever jeg en vedvarende ro. Denne transformation har også haft en positiv indvirkning på mine personlige relationer. Jeg har opnået en dybere og mere åben kontakt med min veninde, min søster og ikke mindst min mand. Vi har fundet en ny åbenhed over for at diskutere svære emner, hvilket har styrket vores bånd betydeligt. Desuden har jeg lært at udtrykke mine følelser mere åbent, ikke kun over for mine nærmeste. Jeg stræber efter at videregive de værdifulde redskaber, jeg har lært til mine egne børn, så de også kan navigere i livets udfordringer. Jeg er utroligt taknemmelig for dette forløb og har allerede anbefalet det til mange i mit netværk, hvilket har ført til nye klienter for dig – tusind tak, Pernille. Dette forløb har været en øjenåbner og nødvendigt for mig på et tidspunkt, hvor jeg følte, at jeg måtte gøre noget for at ændre mit liv til det bedre. Det har givet mig værktøjer, som går langt ud over traditionel terapi, og jeg er dybt taknemmelig for den vedvarende effekt, det har haft på mit liv. Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i forløbet, som har gjort det muligt at deltage, uanset hvor jeg befandt mig. Det har været en fascinerende rejse at udforske, hvordan arbejdet med sig selv kan føre til så markante forandringer, både mentalt og i de fysiske omgivelser.”

  Fik bugt med tankemylderet

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg er 50 år. Hele mit liv har jeg kæmpet med angst. Jeg har prøvet mange forskellige ting i mit desperate forsøg på at lindre den smerte angsten påføre mig. Dag Hospital, angst medicin, psykologer, Psykiater, Utallige besøg på psykiatrisk akut modtagelse, utallige besøg hos lægen, hypnose hos flere forskellige behandlere. Jeg har altid været lidt bange for hypnose, men ikke med Pernille. Hun er meget professionel og jeg følte mig 100% tryg. På intet tidspunkt var jeg bange, for Pernille er sød og dybt professionel. Under min hypnose var jeg 100% opmærksom på hvad der foregik og 100% tilstede. Alt foregik med dyb respekt og ingen grænser blev overskredet. Jeg har været så syg af angst at jeg intet kunne. Jeg har gået fra at frygte at miste arbejde, familie og hele mit eksistens grundlag og fra at have meget lavt selvværd, til nu at kunne rejse mig op over alt det svære. Jeg har det godt igen og det er jeg Pernille dybt taknemmelig for. Jeg har fået selvværd til at søge nyt arbejde, for jeg ved i dag, at man aldrig skal blive et sted i livet, der gør skade på sjælen. Nu for første gang i mit liv holder jeg af mig selv og har selvtillid nok til at tro på at jeg er noget værd som menneske. Tak kære Pernille. Uden dig tør jeg ikke tænke på hvad der var blevet af mig. Jeg er dybt taknemmelig for mit liv og for den fantastiske hjælp du har givet mig.”

  er fri for angst (bla. sygdomsangst) og har fået højere selvværd.

 • Pernille Müller Holberg

  “Det er trist og uhyggeligt hvor meget en edderkopfobi kan begrænse ens liv. Jeg har selv prøvet at smide mange penge ud af vinduet på behandlinger, der ikke hjalp mig spor, inden jeg kom hos Pernille. Den største og mest betydningsfulde forandring efter RTT behandlingen er, at jeg ikke længere har den konstante angst, når jeg er i min lejlighed. Jeg har det meget bedre. Jeg har efterfølgende set flere edderkopper både på offentlige toiletter, derhjemme og på arbejdet uden at det har rørt mig. ”

  Er nu tryg ved edderkopper

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har gennemgået et RTT forløb hos Pernille og jeg kan varmt anbefale det. Hun har hjulpet mig til en større tro på mig selv og jeg føler mig mere fri end jeg har gjort i mange år. Pernilles optagelse er behagelig og afstressende at lytte til og jeg vil stadig lytte til den, hvis jeg kan mærke jeg har brug for en reminder til mig selv.”

  føler sig fri og har fået en større tro på sig selv

 • Pernille Müller Holberg

  “Pernille kan virkelig noget vildt med hypnose. Jeg kom til Pernille for at få styr på at spise mindre usundt. Men blev forbavset over der kom noget helt andet og uventet frem under vores session. Jeg spiser stadig usundt dog i mindre grad, da jeg har mere bevidsthed omkring det nu.”

  Hendes underbevidsthed gemte på en hemmelighed

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg var ekstremt skeptisk inden mødet, men Pernille var meget professionel, og alle mine forbehold blev gjort til skamme under og efter mødet. Det har haft en meget positiv effekt, og noget, jeg kan anbefale alle. Der er opnået betydelige resultater. Meget mere afslappet og selvbevidst om problemerne.”

  Slap bekymringerne og lever mere i nuet, med et positivt syn.

 • Pernille Müller Holberg

  “Tak fra bunden af ​​mit hjerte, Pernille, for en vidunderlig RTT-session. Du ledte mig meget let og hurtigt ind i en dyb, afslappet tilstand, samtidigt med, at jeg var helt opmærksom på mine omgivelser hele tiden. Forståelsen af, hvorfor jeg havde udviklet de problemer, jeg havde, blev så tydelige på min session, på en måde, jeg aldrig kunne have forestillet mig.
  Tonen i din stemme gav mig styrke og fokus, og jeg følte mig sikker hele vejen igennem! Jeg følte mig straks lettet og overbevist om, at jeg var på det rigtige sted. Nu ser frem til hver dag at lytte til den lydoptagelse, du lavede til mig.
  At vide, at jeg til enhver tid kan vende tilbage til denne optagelse, er en stor kilde til styrke og en stor trøst! Ordet "tak" sendes fra mig til dig med så oprigtig og positiv energi samt evig taknemmelighed for at styrke mit liv!
  Jeg føler mig virkelig befriet og fuld af vitalitet. Ønsker dig fortsat succes i dit virke. Du er en utrolig terapeut, og jeg er så taknemmelig for, at vores veje krydsede!”

  Fandt ud af hvorfor en knude i ansigtet var opstået og kan nu huske mere.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg havde en session med Pernille for at tackle den sabotage, jeg påførte mig selv på alle områder af mit liv, kombineret med manglende tillid, som forhindrede mig i at gå videre med min forretning. Jeg forventede ikke de store forandringer. Jeg kan nu sige, at jeg er fuld af forventning og accepterer, at jeg er i stand til at udrette noget med det selv. Jeg har fuldt ud Pernille at takke for dette. Jeg vil bestemt anbefale alle at kontakte hende. Hun løser dine negative overbevisninger, som hindrer din lykke.”

  Færdiggøre de projekter hun starter på.

 • Pernille Müller Holberg

  “Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er meget glad for resultatet. Dette "værktøj" burde være mere kendt for offentligheden, da jeg mener, at det ville være nyttigt for mange mennesker. Håber at fortsætte vores arbejde på et tidspunkt. Mange hilsener og tak meget for dit gode og hårde arbejde!”

  Fandt glæden ved sit arbejdet igen og fik ryddet op.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg elskede at lytte til båndet. Det gav mig nogle øjeblikke af afslapning og en tid for mig selv. Pernilles stemme er meget rolig, og optagelsen er som en meditationsoplevelse. Det gav mig nogle vigtige tanker om mig selv, livet generelt og dets formål. Det åbner sind og måske endda sjæl. Det giver håb og troen på succes. Og jeg blev inspireret til at gøre noget ved mine problemer!”

  Fandt sit livsformål og kreativitet igen.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg kan virkelig anbefale RTT til alle. Jeg var meget imponeret over Pernilles viden, professionalisme og frem for alt hendes empati.”

  Forbedrede sit forhold til hans familie og slap kontrollen og sin indre kritiker.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg havde en fantastisk session med Pernille. Hendes beroligende, selvsikker måde bragte mig med det samme til ro. Mødet afslørede nogle overraskende glemte situationer fra min fortid, som havde forårsaget min mine hukommelsesproblemer. Den dejlige personaliserede optagelse har hjulpet mig meget med at forbedre mine tilbagekaldelsesevner. Mange tak Pernille”

  Kan huske flere og flere ting.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har følt mig meget mere selvsikker og øget min evne til at få tingene gjort. Jeg har også været meget mere selvbevidst og generelt været en bedre talsmand for mig selv, når det kommer til at arbejde og færdiggøre mit skole arbejde.”

  Har mere selvtillid og får ting gjordt i stedet for at udskyde dem.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg havde en session med Pernille fordi jeg manglede tiltro til mig selv. Det holdt mig tilbage i mit liv og min forretning. Sessionen var meget dybdegående og Pernille kom hurtigt frem til roden og årsagen til mit problem. Med forståelsen af, hvordan jeg fik min egen tvivl, var jeg i stand til at sætte den bag mig og endelig gå videre. Jeg elskede også at lytte til min personlige optagelse. Tak så meget for min session. Du er så omsorgsfuld og medfølende, og jeg ønsker dig al succes som RTT-terapeut.”

  Er nu fuld af selvtillid.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg er glad for, at jeg nu kan sidde i længere perioder foran min computer og koncentrere mig om både mit studie og min virksomhed. Når jeg studerer kan min krop kan slappe af, men at min hjerne stadig fokusere. Jeg er nu i stand til at koncentrerer mig i lange perioder. Pernille hjalp mig med at identificere og opløse skjulte blokader. Dette er et stort skridt hen i mod min personlige og forretningsmæssige vækst.”

  Hendes eksamensangst er nu væk.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har det rigtig godt. Jeg er energisk og positiv. Jeg kan godt lide mig selv sådan. Det var enormt healende og jeg troede egentlig, at jeg var ovre mine traumer men nu ved jeg, at jeg kun var kommet videre fysisk. Ikke mentalt men efter de 3 sessioner føler jeg mig lettere og renere.”

  Kom med depression, klaustrofobi, angst, søvnløshed.

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg havde en session med Pernille for at hjælpe mig med at fjerne en mental blokering, der holdt mig tilbage fra at nå mål for min virksomhed. Hun var så professionel hele vejen. Under sessionen hjalp hun mig med at afdække de blokeringer, der viste sig som udsættelse og perfektionisme. Jeg føler mig nu at jeg har taget kraften tilbage og er fri for den selvsabotage, der holdt mig tilbage. Jeg kan varmt anbefale Pernille, hvis du har noget, der holder dig tilbage fra at nå dine mål.”

  Slap selvsabotagen og overspringshandlingerne

 • Pernille Müller Holberg

  “Da jeg prøvede denne oplevelse, var jeg ikke særlig selvsikker og var bekymret for, hvad fremtiden ville bringe mig. Jeg havde virkelig brug for vejledning til at fortælle mig, at uanset hvad jeg valgte for mig selv, ville det være ok og hvis det ikke var det, er det ikke verdens undergang, og jeg kan altid ordne det. Jeg har altid følt mig malplaceret, især i udlandet, så jeg var særligt nervøs for, at jeg skulle starte på college i USA. Jeg var usikker på de mennesker, jeg ville møde, de venner, jeg ville få og de beslutninger, jeg bliver nødt til at stå over for. Sessionerne og optagelserne gav mig mere selvsikkerhed for, at jeg ikke vil ændre mig selv, for det simple faktum, at jeg ikke vil. De ting, jeg har at tilbyde verden, er specielle og unikke, og som oftest vil det gå ubemærket hen, men det er okay, for jeg forventer ikke, at alle forstår mig. Jeg tager nu mine dage med mod og stabilitet, og jeg går gennem året med selvtillid og trøst, vel vidende, at jeg altid vil have mig selv, og ingen kan tage det fra mig.”

  Blev forbundet igen

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har gennemgået et RTT forhandlingsforløb hos Pernille. Forløbet startede med at jeg gav oplysninger omkring mig selv efterfulgt af en samtale hvor vi sammen blev enige om hvad selve behandlingssessionen skulle fokusere på. Selve behandlings sessionen var en såkaldt hypnose online, men jeg var ved fuld bevidsthed, blot liggende, behagelig afslappet med lukkede øjne og jeg følte mig modtagelig for den professionelle guidance Pernille gav. Det føltes naturligt og jeg var tryg ved at lade tingene ske som de gjorde. Efterfølgende lyttede jeg til en optagelse dagligt i minimum 30 dage. Jeg synes det har været en behagelig og tryg oplevelse. Jeg nød at lytte til optagelsen enten på vej til arbejde og/eller inden sengetid. Den gjorde mig rolig og afslappet og forløbet har hjulpet mig med at ændre eller mildne nogle af de dårlige tanker/vaner jeg har haft. Det effektive ved behandlingen er gentagelserne af de positive ting, som kan bidrage med at ‘omprogrammere’ ens tankemønster og syn på tingene.”

  Som fik ændret de dårlige tanker/vaner

 • Pernille Müller Holberg

  “En session med Pernille hjalp mig til at få et indblik i mit livsformål og ønsker. Jeg tvivlede på mig selv, hvor jeg ikke følte mig rigtig, følte mig ikke god nok, og jeg følte, at tingene ikke var tilgængelige for mig, fordi jeg aldrig havde fået det tidligere. Jeg har forstået, at det, jeg ønsker, ikke har noget med fortiden at gøre. Hvis jeg vil have huset med haven, skal jeg arbejde for, at det begynder at manifestere sig. Selvom at jeg ikke har haft det tidligere, skal jeg ikke tvivle på mig selv og tænke, at tingene ikke er tilgængelige for mig.”

  Alt blev mere tilgængeligt

 • Pernille Müller Holberg

  “I had a lovely therapeutic RTT session with Pernille , yesterday. What can I say, Pernille is a first class therapist being compassionate , warm , and very in tune with my issue and Pernille made me feel so comfortable , I felt like I was in the company of an angel . The Recording was amazing too and completely resonated with me and my issue and more , Pernille got to the root of the issue swiftly , and I feel so much more better , and more at ease with myself which is amazing ! It was everything that I wanted from a therapy session! Thank you Pernille.”

  fra England

 • Pernille Müller Holberg

  “I had a session with Pernille after I losing my eyelashes and eyebrows due to Covid infection. I decided to do session RTT on these symptoms, because it is a fast manner to find out why my body has chosen this way of expressing it’s distress…. again ( wasn’t the first time). And I am happy I did: Pernille is very kind and calm, she did a great job in guiding me in the hypnosis. In just one session, I got a deeper emotional understanding of the issue (not just the label of a symptom of stress). Now being able to change the current reaction of my body consciously and understand how to avoid it in the future. And yes! My eyelashes and eyebrows are coming back! So anyone wondering what it can do for you….just have a chat and you’ll find out for yourself. Thank you very much Pernille!”

  Fra Frankring

 • Pernille Müller Holberg

  “Lige hvad der skulle til! Og mere!
  Pernille skabte dette rum for, at jeg kunne føle mig tryg. Næsten lige fra begyndelsen indså jeg, at forandring ville ske. Takket være hendes vejledning, opdagede jeg den virkelige mening og den rolle, som mit problem spiller i mit liv. Hun hjalp mig dygtigt med at omdefinere det til noget, der vil tjene i stedet for at sabotere mig. Alt skete online og allerede i første session!
  Kvaliteten af den optagelse, hun tilbød mig efter sessionen, tjener som en hjælpsom forsikring om, at min forandring vil vare ved! Pernille er yderst dygtig, empatisk og hendes stemme gør hele processen ikke kun effektiv, men også meget beroligende.”

  Forstod hvorfor hun selvsaborterede

 • Pernille Müller Holberg

  “Takket være Pernille var jeg i stand til at opdage nye skjulte områder i mit ubevidste sind, og hvordan de påvirker min hverdag. Den 30 dages proces, hun har skabt for mig, var skræddersyet til mit specifikke behov og fik mig til at føle mig tryg, beskyttet og klar. Vejen er bygget på en måde, der gør dig ansvarlig for din egen præstation, holder dig engageret og engageret fra begyndelsen til slutningen. Jeg anbefaler Pernilles tjenester til alle, der har mindst 3 måneders tid til at gennemføre en rejse med dyb bevidsthed og transformation.”

  Ændrede sin energi og forhold til penge

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg havde en session med Pernille, og det var fuldstændig transformerende. Vi arbejdede på forretningsblokader og følelser af "ikke at være god nok" baseret på en barndom med 5 brødre og en far, der ikke gav mig den selvtillid og det selvværd, jeg virkelig havde brug for. Pernille er meget intuitiv og yderst dygtig til at trække den information, der er nødvendig for at hjælpe mig med at forstå, hvad der virkelig foregik tidligt i mine yngre år. Hun bevægede sig også gennem sessionen effektivt, og det er så værdsat i disse travle dage. Fantastiske resultater - jeg kan varmt anbefale at arbejde sammen med hende.”

  Fik mere selvværd og fokus

 • Pernille Müller Holberg

  “Pernille guidede mig kompetent og målrettet til kernen af den udfordring jeg kom for at sparre med hende omkring. Omend jeg er en smule hypnoseskeptisk, så må jeg sige, at både session med Pernille samt de indspilninger, som hun sendte mig til daglig brug efterfølgende har været en stor hjælp for mig. De har klart hjulpet og styrket mig ifht den udfordring jeg indledende kom med.
  Pernille er professionel og tager guider fra første forventningsafstemning inden sessionen til sidste opfølgning, efter. Tak for en fin oplevelse, Pernille!”

  Fik hjerteforbindelsen tilbage

 • Pernille Müller Holberg

  “Har fået gode værktøjer og en personlig tlf. Samtale til at forberede min session med Pernille. Var jeg i tvivl om noget kunne jeg altid skrive til PH Hybnoterapi. Det hjalp mig mere end forventet 🧡 sessionen forløb over 3 timer og ser nu det var vigtig for, mit ønske om rygestop Ville lykkedes. Jeg havde viljen til det VILLE lykkedes for mig hvilket også er vigtigt. Jeg kan på det varmeste anbefale PH Hybnoterapi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Hvor der er vilje fra min indsats er der støtte og hjælp at hente. Pernille er et fantastisk menneske at samarbejde med.
  Af hjertet Tak”

  Stoppede med at ryge

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg har haft en meget positiv oplevelse med RTT hos Pernille. Og det med overraskende resultater allerede efter en måned.
  Jeg har lidt af høfeber og det er først gang i 20 år, jeg ikke har benyttet antihistamin, når pollen sæsonen peaker.
  Pernille har et dejligt tillidsvækkende og positivt væsen, der sammen med værktøjerne virkede meget motiverende på min proces. De varmeste anbefalinger herfra.”

  Fik bugt med høfeberen

 • Pernille Müller Holberg

  “Pernille er utrolig behagelig og tillidsvækkende. Hun skaber et rum til ro og refleksion, og til at få ny energi og motivation til den rejse, som jeg har kastet mig ud i. ”

  På vej til mere livsenergi

 • Pernille Müller Holberg

  “Da jeg kom i dag vidste jeg ikke rigtigt hvad jeg kunne forvente. Jeg prøvede at være så åben som muligt i sindet, og åben overfor de ting der nu måtte komme. Jeg var hele tiden i kontrol, og havde en god fornemmelse hele vejen igennem. Jeg følte det varede i en time til halvanden ca. men jeg fandt så ud af efter at det havde varet over 3 timer. Tiden var simpelthen fløjet afsted, og det vidner også om at jeg har været i en tilstand som ikke rigtig kan forklares men mere skal opleves :) Positiv og dejlig oplevelse!”

  Slap kontrollen

 • Pernille Müller Holberg

  “Det har været udfordrende og spændende, interessant. Givet en stor ro. Det har været hårdt. En stor blanding af liv, glæde og nye input. Jeg synes, at jeg blev mødt og forstået på bedste vis. Jeg er tryg i Pernilles selskab og var meget afslappet samt fik fat i oplevelser i barndommen som har påvirket mit liv fremadrettet.”

  Fandt ind til overvægtens rolle

 • Pernille Müller Holberg

  “Pernille tog mig igennem denne proces med lethed og klarhed. Jeg havde mine tvivl om, at nogen kunne hjælpe med min ADHD, fordi selv at diskutere det for at indsnævre symptomerne til at arbejde med var en udmattende proces. På trods af at mit sind prøvede at stoppe mig fra at gå for dybt, lykkedes det Pernille at nå ind til roden af mine problemer og hjælpe mig med at finde forbindelsen og formålet med ADHD i mit liv, men det var det at menneskeliggøre min ADHD, der var transformationen for mig. Ved at gøre det visuelt som en karakter, var jeg i stand til at mindske dens magt, og da vi gik videre til optagelsen af transformationen i slutningen, gik jeg dybere ind i mit underbevidste og vågnede op efter en 2-timers session fuld af energi og håb. Jeg kan ikke lide at blive fortalt, hvad jeg skal gøre, eller at have rutiner, men jeg er spændt på at lytte til denne optagelse og styrke dette arbejde. Det føles som om en tung tåge er blevet lettet bag mine øjne, og en byrde er lettet. Jeg ønsker ikke, at denne følelse skal forsvinde. Jeg er så taknemmelig og spændt på at se, hvad der sker næste gang. Tak Pernille!”

  Fik reduceret ADHD symptomerne

 • Pernille Müller Holberg

  “Pernille forstår det usagte og hjalp mig med at opbygge min 'nye ønskede virkelighed'. Pernille leverer nærmest magi blandet med logik + videnskabeligt underbyggede indsigter. Hendes individuelle og unikke stil inspirerede og motiverede mig hen imod mit livs kald og alt det gode der ventede på mig. Pernille er en slags intuitiv “sandhedssiger og adfærdsovervåger”, som gav mig hendes vejledning/værktøjer til at hjælpe mig med at opnå en retning og støtte. Pernille er indbegrebet af visdom og guidede mig blidt men sikkert gennem min rejse via en klar kommunikation og nemme teknikker. Det gav mig hurtige og effektive resultater. Tak, Pernille, for din indflydelsesrige indvirkning på at skabe varig forandring og hjælpe mig med at rette kurs. Min indre gnist føles skinnende og frisk! Jeg sætter så stor pris på dig og din entusiasme og passion for livet. Du inspirerer mig til at leve mit kærlige liv i strålende farver.”

  Fik varig forandring

 • Pernille Müller Holberg

  “Jeg kan mærke en indre ro. Der er ingen sitren i min krop mere. Jeg kan bedre trække vejret dybt. Ting forandrede sig meget til mere åbenhed, glæde og positivitet.”

  fra Næstved

Medine
Testimonial-google-1
Hanne1
Testimonial-google-2
CamillaBremer1
Arthur
Testimonial-google-4
CamillaBremer
Hanne2
Testimonial-google-6
Hanne3
Testimonial-google-7
Bodil feedback
Testimonial-google-8
Louise
Trine1
JetteEmail
Hanne-testimonial
Bodil-testimonial
Testimonial-google-9
Testimonial-birthe
Testimonial-google-10
Trine2
TestimonialDennis
Testimonial-google-12
Birthe-l-googlereview
Janni1
Birthe ladefoged
Janni3
Janni4
CamillaBremer2
Janni2
Silas
Testimonial-google-13
Adele
Testimonial-google-14
Tiff
Testimonial-google-15
Waseefa
Testimonial-google-16
Testimonial-google-17
Testimonial-google-18
Testimonial-google-19
Testimonial-google-20
Testimonial-google-21
AnneD-sms

Interviews med Janni, Lykke, Louise og Mikkel som deler deres resultater efter endt forløb. Det sidste interview er på engelsk med Waseefa, som havde eksamensangst før sin køreprøve. 

 

Janni-Korsbæk-stress

Hvor skal jeg kigge

Nedenfor er der en række anonyme klienthistorier, som illustrerer, hvordan underbevidstheden har alle svarene til et problem.

Åndedrætsproblem:

Jeg vil starte med min egen personlige historie om, hvordan et barndomstraume tidligere forårsagede mig åndedrætsproblemer. Jeg blev adopteret fra Sydkorea ind i en familie, der var fyldt med råben, ustabilitet og konflikter. Min mor var bipolar og min far arbejdede konstant, så jeg var meget alene og jeg lærte hurtigt, at undertrykke mine behov. Jeg blev en pleaser. Gennem RTT fandt jeg ud af, at min underbevidsthed forsøgte at beskytte mig ved at give mig åndedrætsproblemer. Mit underbevidste sinds logik var: ”Hvis jeg giver Pernille en lang række åndedrætsproblemer: mistet stemme, ondt i halsen, hoste og astma, så hun ikke kan tale, er det godt, for det er farligt at udtrykke sig. Hendes mor råber nemlig af det mindste. Jeg vil hjælpe hende ”. Astmaen kurerede jeg selv via EFT og hosten/ondt i halsen forsvandt som dug fra solen efter en RTT-session. 

Overvægtig:

Klienten har prøvet alt og mener, at det er hans karakter den er gal med. "Jeg er bare svag", siger han. Når vi så tapper ind i hans underbevidste sind, finder vi roden til problemet: som barn blev hans bror i skolen mobbet. Alt, hvad klienten ønskede sig, var at være STOR, så han kunne forsvare sin bror, men det kunne han ikke, fordi han var lille. Underbevidstheden forsøgte at hjælpe ham ved at gøre ham stor, men i dag står det barndomsønske, der gik i opfyldelse, i vejen for ham. Han havde helt glemt alt om det i sit bevidste sind, men hans underbevidste sind havde gemt alle svarene. Hans bevidste sind havde et svar på, hvorfor han var stor, men sandheden var et andet. Når han først erkendte, at han ikke var den lille dreng mere, slap hans krop af med alt fedtet og vægten. Hans sind gjorde ham tynd.

En anden mand sagde: "Jeg har været stor hele mit liv. Vi er alle store i min familie, så det løber i mit DNA. Jeg kan ikke gøre for det". Denne tillærte hjælpeløshed eller overbevisning, gav ham en følelse af tilhørighed. Logikken fra hans umodne barnesind var: ”Jeg elsker min familie og vil høre til den, så hvis mine pårørende fortsat fortæller mig og hinanden, at SÅDAN er vi i vores familie og, at der ikke er noget, vi kan gøre, så må det være sandt". Kroppen følger altid sindet så hans krop gik derfor ind og skabte et ekstra fedtlag. Samhørighed er afgørende for et barns overlevelse. Som voksen kunne han se, hvordan denne tilknytning gjorde ham overvægtig og han slap hurtigt kiloene. Som voksne er vi ikke længere afhængige af vores familier.

En kvinde havde prøvet alt for at tabe sig. Historien, der var gemt i hendes underbevidste sind, var en sårende skamfuld kommentar om hendes kurver fra hendes onkel, da hun var teenager. Hun følte sig flov og ønskede, at hun kunne skjule sine kvindelige kurver, så hendes underbevidsthed prøvede at hjælpe hende, ved at gøre hende ekstra stor, så man ikke kunne se hendes feminine kurver. Hendes krop forsøgte at hjælpe hende, da hun ikke følte sig stærk nok til at svare sin onkel igen. Da hun forstod det kunne hun frigøre beskyttelsesskjoldet over hendes krop.

En overvægtig klient husker et barndomsminde om altid at blive lagt i seng tidligere end sin ældre søster, og alt hvad han ønskede, mens han lå i sengen, var: ”Jeg ville ønske, at jeg var stor”. Hvad han mente og skulle have sagt var: ”Jeg ville ønske, jeg var ældre”. Desværre tager sindet alt for bogstaveligt, så klienten blev stor.  

Smerte:

En mand kommer ind med smerter i skulder og knæ efter en skiulykke. Han har haft adskillige succesrige operationer, og ifølge lægerne skulle alt være i orden, men han har stadig mange smerter. Han fortæller sig selv, at det sandsynligvis er normalt og, at det ville være for godt til at være sandt, hvis hans smerter forsvandt efter en så alvorlig ulykke. Under RTT-sessionen huskede han en episode, hvor han hopper fra et tag, fordi hans "venner" pressede ham til det. Han følte sig usikker i deres selskab, sprang alligevel og brækkede benet. Han havde også andre erindringer, hvor han følte sig utryg. Smerterne var forbundet med beskyttelse; smerten mindede ham om, at verden ikke er et trygt sted. Hans underbevidsthed forsøge at beskytte ham mod en lignende barndomsfølelse ved at hindre fuld bedring. Da han indså, at han i dag er sikker og kan kontrollere sine egne situationer som voksen, forsvandt hans smerte. Dens rolle var ikke længere relevant.

En 8 år gammel dreng har regelmæssige mavesmerter. Der er intet mønster, men han oplevede mavesmerter i.f.m. en to-dages tud i en forlystelsespark. På andendagen måtte han lade være med at prøve forlystelserne da han havde store mavesmerter. En normal antagelse ville være at tænke, at han bare er nervøs for ture, eller at han har spist noget, han ikke burde, men der var mere i det end det. Det viste sig, at da drengen var i en forlystelsespark for første gang i sit liv, som 5-årig, blev han afvist på en forlystelse, han virkelig gerne ville, fordi han ikke var høj nok. Desværre kunne hans tvillingsøster, der var højere, komme med og han blev meget vred; græd og sparkede. Han måtte fjernes med magt, og det var så traumatisk for drengen, at hans sind besluttede at give ham mavesmerter, hver gang han er i en forlystelsespark eller i andre situationer, hvor der er risiko for afvisningen over ikke at være stor nok. Mavesmerter var mere tålelige for ham, end smerten ved at blive afvist. Igen en beskyttelsesmekanisme skabt af hans underbevidste sind. Da drengen blev i stand til at håndtere afvisning, reduceres hans mavesmerter.

En 8-årige dreng skal på ferie med sine bedsteforældre. Han elsker sin bedstefar, men bedstefaren er en kritisk person og forventer altid perfektion fra alle omkring sig. Drengen glæder sig, men er også nervøs, og han tilbringer 5 ud af de 7 dage på ferien, i sengen med mavesmerter. Bedsteforældrene mener, det er den udenlandske mad, eller at drengen er dehydreret, fordi det er lægens vurdering. Hans underbevidste sind forsøger at beskytte ham mod afvisning eller kritiske ord fra hans bedstefar, og dens logik er: "Hvis du er syg, vil din bedstefar ikke være kritisk, men i stedet give dig den kærlighed og opmærksomhed, du ønsker så meget". Smerten forsvandt straks, da drengen vendte hjem.

Allergi:

En klient har svær eksem; tør, rød, kløende hud. Han vender tilbage til at være et barn, jaloux på sin lille lillebror. Klienten vil have den opmærksomhed, babyen får. En dag har han udslæt, og hans forældre giver ham en masse opmærksomhed og smører det udslettede sted. Han føler sig elsket og betydelig. Det underbevidste sind husker disse følelser og udvikler eksem for at få mere opmærksomhed. Det fungerer godt for ham som barn, men desværre opdaterer sindet ikke sig selv, når betingelserne ændres. Så selv når drengen bliver voksen og ikke længere har brug for opmærksomhed fra sine forældre, forsvinder eksemen ikke. Det er nu tilsluttet hans programmering, og det fungerer stadig ud fra antagelsen: "Jeg må være syg for at få opmærksomhed og kærlighed". Når han ser denne forbindelse og finder andre måder at få opmærksomhed på ved at udtrykke sine behov, forsvinder hans eksem.

Søvnproblemer:

En kvinde kommer med søvnbesvær. Hun sover meget lidt og har svært ved at gå i seng til tiden. I sessionen kommer der en scene op, hvor klienten var bange, fordi hun en nat vågnede op og ikke kunne finde sine forældre. Hendes sind lavede en overbevisning om, at verden er utryk. Man kan vågne op midt om natten, og pludselig er ens forældre væk! Hun fandt hurtigt sine forældre igen, men scenen og følelsen af at være forladt havde sat sig så dybt i hende, at hendes underbevidsthed gjorde alt for at beskytte hende, og måden den gjorde det på var at give hende søvnproblemer, så hun altid var på vagt, hvis nu nogle skulle forlade hende. Klienten havde glemt alt om den scene, som hendes sind viste hende, men den var nøglen til hendes transformation.

Depression:

En klient kommer til mig med depression. Han kan ikke overskue noget som helst og er tæt på at give helt op. Scenerne viser en dreng, som var fanget i midten. På den ene side følte han sig anderledes og bedømt pga. hans velhavende familie, og på den anden lagde hans familie et stort pres på ham for at indfri nogle forventninger og fik ham til at føle sig mindreværdig, skyldig og skamfuld. Da han kom til mig, var han stadig splittet i to, nøjagtig som da han var barn; På den ene side kunne han ikke leve op til forventningerne på jobbet og på den anden side var han tvunget til at beholde sit job, fordi hans familie var 100% afhængige af ham. Hans sind prøver at hjælpe ham ved at lade ham synke ned i en dyb depression, for hvis man er passiv og intet gør, så gør man heller ikke noget forkert, og så holder begge lejre måske op med at kræve noget af en. Det krævede 3 sessioner for at komme af med den dybe depression, fordi det var en depression, som havde stået på i årevis. 

Selv-sabotage:

En kvinde har to store projekter, som hun elsker, men på en eller anden måde kan hun bare ikke afslutte dem. Den ene er at skrive en bog, og den anden at implementerer et online-program. Hun har ingen idé om, hvorfor hun udsætter ting. Det giver ingen mening (på det bevidste plan), fordi hun virkelig ønsker at afslutte dem og hun er derfor irriteret over sig selv. "Jeg ville ønske, jeg kunne tage mig sammen!, siger hun". Hendes underbevidste sind viser hende en scene med sin far, hvor hun følte, at intet, hun gjorde, er godt nok. En scene med sin søster, hvor hun havde den fornemmelse af, at søsteren ikke ville lege med hende. Og en scene med sin mor, hvor hun følte sig uønsket. "Det betyder ikke noget, om jeg er den perfekte datter. Hun vil aldrig prioriterer mig først". Hendes underbevidsthed kører stadig videre i den tro, at det ikke betyder noget, hvor god eller perfekt hendes bog eller program vil være. Det vil aldrig være godt nok for andre. Når hun kan se, hvordan hun ikke længere higer efter sin fars, søsters eller mors kærlighed, er hun i stand til at komme videre og afslutte sine projekter.

En anden kvinde voksede op i en meget dysfunktionel familie. Masser af kritik og skæld ud, men ingen kærlighed. Klienten lærte at udtrykke sig kunne være farligt, fordi man kunne blive straffet. Scenerne viste en central overbevisning om aldrig at være god nok og blive holdt nede. Som barn ledte hun efter en manual for, hvordan man skulle være for at blive accepteret. Den manual eksisterer ikke, og det gjorde hende usikker. Hendes underbevidsthed prøvede at beskytte hende ved at holde hende tilbage via selvsabortage. Denne kvinde ville gerne starte sin egen forretning, men hendes sind ledte ubevidst hele tiden efter den samme manual på, hvordan man gør det perfekt. For hvis man bare kan finde og følge den manual, så er man i sikkerhed for at blive såret og bedømt. Da kvinden indså, at der ikke er nogen manual til livet, og da hun så på sin barndom med sine voksne øjne, begyndte hun at gå efter sin drøm. 

Rygning:

En klient har prøvet at holde op med at ryge flere gange, uden at det lykkedes. I scenerne var der 2 forskellige overbevisninger: at cigaretter skaber en forbindelse til andre. Klientens mor røg, og det var ligesom deres forbindelse sammen. En anden overbevisning, der kom op var: Jeg er ikke god nok. Klienten følte ikke, at hun var god, nok som hun var. Scenerne viste en person, som følte sig dum, overset og ked af det. Hendes underbevidsthed havde svaret på det problem: ryg, så du vil føle dig sej og blive set. Da klienten så, hvad der var roden til rygningen, kunne hun let stoppe. 

Angst af forskellig art:

En mand kommer ind og ønsker at øge sin selvtillid og fjerne sin lejlighedsvise angst, når han skal rejse sig foran mange mennesker og præsentere noget. Når han føler sig bedømt af andre, reagerer hans krop fysisk med hurtig vejrtrækning, hjerte- og mavesmerter. Hans far var meget streng og kontrollerende. Klienten var som barn bange for ham. Hans underbevidste sind viser ham scener fra sin skole, hvor han også følte sig bange og bedømt. Han var bange for at begå fejl og følte, at han skulle være perfekt. Følelsen af at være anderledes, alene og bange var grunden til, at hans sind gav ham angst: "Hvis du ikke stikker næsen frem, men forbliver lav og usynlig, kan ingen dømme eller grine af dig", var hans sinds logik. Når han bliver klar over, at den eneste mening, der betyder noget, er hans egen og, at han ikke længere er afhængig af sin strenge far, føler han sig modig og selvsikker nok til at tale til større grupper og holde præsentationer. Hans sociale liv blomstrer.

En klient kommer, fordi hun gerne vil føle sig mere selvsikker og tro på sig selv. Hendes sind viser scener, hvor klienten blev gjort til grin, svigtet, og hvor hun lærte, at andres behov er vigtigere end mine egne. “Jeg er ikke god nok” overbevisningen blev installeret, og derfor var hun altid usikker på andre. Hun bekymrede sig meget over, hvad andre tænkte om hende, fordi hun som barn havde lært at verden er utryg, og det var hendes underbevidstheds måde at hjælpe hende på. Da klienten genså og tilgav en række personer fra hendes fortid, kom selvværdet og troen på sig selv tilbage. 

En 12 årig pige kom til mig med angst overfor ridning. Der kom en række scener op, hvor pigen følte sig bange, hjælpeløs og ude af kontrol, og hendes sind lavede overbevisningen: at ride er farligt. Da hun blev klar over, at hun faktisk ER i kontrol, og at hun altid har et valg. At hun var meget mere i kontrol, end da hun var yngre. 

En mand kom med angst for det modsatte køn. Der kom scener frem om utilstrækkelighed og en følelse af ikke at være værdig nok, og derfor blev han altid nervøs i kvinders selskab. Hans sind prøvede at beskytte ham imod at blive såret, men da han forbandt sig med vreden, som lå og ulmede under overfladen, blev han sat fri. Samme aften, som hans session med mig, skulle han på date og skrev dagen efter, at det var gået super godt, og at han havde følt sig rolig og glad hele aftenen.

En kvinde kommer med aragnofobi og OCD. Angsten overfor edderkopper har taget over, og hun kan ikke slappe af i sit eget hjem. Scenerne fra hendes barndom viste en overbevisning om at være fanget, og at verden er utryg. Det var en overbevisning, som hun havde fået fra sin bedstemor og mor. Hendes sind prøvede desuden at straffe hende ved at give hende fobien, og da hun indså at kontrol er en illusion, kunne hun slappe af igen. Klienten så en edderkop allerede en uges tid efter session, uden at være berørt at den. 

En kvinde kom med sygdomsangst. Især angsten for kræft var til stede. Alle scener viser et barn, som ikke føler sig god nok og hvor tilliden til de voksne bliver brudt. En overbevisning som hedder: "Hvis man ikke engang kan stole på sine forældre, så må resten af verden da være endnu mere farlig". Sindet prøvede at hjælpe hende ved at give hende en sygdom, som holder hende meget hjemme og begrænser hende. For derhjemme føler hendes underbevidsthed sig beskyttet og den prøvede hele tiden at minde hende om: "Husk nu på at verden er et farligt sted". Klienten følte sig mere rolig, glad og modig bagefter. 

Ubalance i hormonerne:

En kvinde havde kortisolmangel, hvilket gør hende konstant træt. Hun er nødt til at tage flere lur i løbet af dagen bare for at overleve. Tilstanden kom ud af den blå luft for omkring 3 år siden. Hendes underbevidsthed prøver bare at hjælpe hende. For omkring 3 år siden havde hun en stress-udbrændthed, fordi hun arbejdede alt for meget. Hendes underbevidste sind husker klart, hvor smertefuld denne oplevelse var, og dens logik var: "Hvis hun ikke kan forstå, at hun må hvile og passe på sig selv, så vil jeg tvinge hende til det!" Hun fik derfor denne sjældne hormonubalance, der tvang hende til at tage mange pauser og køre sit liv fuldstændigt ned i gear. Da hun så, hvordan hendes krop bare forsøgte at hjælpe hende, følte hun en dyb taknemmelighed, og hendes energi og hormonniveau kom tilbage til det normale.

Vrede:

En voksen kvinde har vredesudbryd og flyver let op i det røde felt, hvis hendes børn eller familie ikke makker ret. Som barn var klienten undertrykt af sin mor. Vreden er derfor en måde for klienten at tage sin magt tilbage på – ala "Jeg har en stemme nu. Hør på mig!". Da kvinden forstod sammenhængen følte hun sig mere rolig og kunne derfor forstå at hendes vrede ikke havde noget med andre at gøre, men alt med hendes egen fortid og traume fra sin opvækst. Hun forstod hvordan hun nu kunne udtrykke sig frit som voksen . Hun behøvede ikke at tage nogen magt tilbage, fordi hun allerede havde magten; magten over sit sind og sine tanker.

Sportslig ydeevne:

Klienten ønsker at forbedre sine surf-færdigheder. Hun bliver irriteret over sig selv, hver gang hun ikke kan komme ordentligt op på surfbrættet og hun føler, at hun ikke har styrke til at surfe ordentligt. Hendes underbevidste sind viser hende en række barndomsepisoder, der handler om at føle sig svag og dum. Så allerede som barn udvikler hun en begrænsende overbevisning: "Jeg kan ikke gøre det, fordi jeg ikke er stærk nok". Overbevisninger der er installeret i os som barn, vil sindet hele tiden prøve at bekræfte, så når hun faldt af surfbrættet, var det hendes sind som gjorde hende svag, fordi den ville minde hende om, at hun ikke var stærk nok. Den overbevisning opstod dengang, for at beskytte hende imod andres hårde ord eller bedømmelse  men desværre er det stadig den som styre hendes liv lang tid efter. Da hun ser forbindelsen, og forstår hvordan hendes underbevidsthed forsøgte at beskytte/hjælpe hende, kunne hun give den et nyt formål og begynde at tro på, at hun er den stærke surfer hun virkelig er.

Visualisering bruges ofte blandt sportsfolk, fordi alle konkurrencedygtige sportsgrene er mentalt udfordrende. Vinderen er den, der kan kontrollere sit sind. Et talent uden mental styrke er intet værd imod middelmådighed med stor mental styrke.

Penge blokering:

En kvinde føler sig akavet, når hun starter sin egen virksomhed og skal sælge og opkræve gebyrer for sine tjenester. Hun tror på produktet og hendes service, men det er den sælgende del og dét at skulle tale højt om hendes gebyr, der er svært for hende, og hun blev ved med at tage sig selv i at give folk gratis ting. Hendes underbevidsthed viser hendes scener fra en bilulykke, hun havde for mange år siden, hvor hun følte sig så lettet og taknemmelig for at have overlevet samt scener fra sin barndom, hvor hun ville hjælpe sine venner. Hendes sind lavede en overbevisning om, at hun måtte hjælpe andre, for at fortjene sit liv, og at hun måtte give tilbage til verden, for at vise sin taknemmelighed. Da hun indser, hvordan penge er en udveksling af energi, og hvordan hun ikke behøver at betale noget tilbage for at retfærdiggøre sin eksistens, er hun i stand til at tale om sine gebyrer frit og uden en følelse af tvivl, angst og skam.

Hold dig tilbage:

En kvinde kom med en frygt for at mislykkes og en frygt for at blive bedømt. Det fik hende til at holde tilbage og ikke være modig nok til at udtrykke sig fuldt ud på sociale medier og i sociale sammenhænge. Hun vil være i stand til at være mere synlig og komfortabel med at vise sig selv frem og sætte sig selv først. Hendes underbevidsthed viste hende scener, hvor hun fik det, hun ønskede ved først at bede om det. Fx opmærksomhed, en bil, en invitation men alle scenerne sluttede uheldigt. Hendes underbevidsthed prøve at hjælpe hende: "Hvis man gør opmærksom på sig selv, så ender det galt, så det skal jeg for alt i verden undgå". Da hun forstod sammenhængen, kunne hun begynde at vise sig selv og være synlig uden at holde sig tilbage.

Afhængighed:

En voksen mand har flere afhængigheder og har svært ved at holde kontakt til andre. Han har aldrig været i et forhold. En af scenerne, der dukker op, er hvor han er 5 år gammel og er blevet væk i et stort indkøbscenter. Han føler sig bange, forladt og er bange for at blive kidnappet. Da han endelig bliver genforenet med sin mor, råber hun af ham og fortæller ham, at han ikke burde være gået væk. Han føler sig vred, fordi han ikke gjorde det med vilje og han græder både af frustration og lettelse over at være fundet igen, men hans mor beordrer ham til at holde op med at græde! Han tvinges med andre ord til at undertrykke sine følelser. Scenen ligner afhængigheden, hvor han også skubber sine følelser væk med alkohol og stoffer for at lamme sig selv og ikke føle noget. Alkoholen og stofferne svigter ham aldrig som hans mor gjorde. En anden scene er, da han for første gang er forelsket. Han er ulykkelig da den pige, han er forelsket i går ud med en anden og han skaber en overbevisning, der siger: "Ingen vil være sammen med mig. Kærlighed er ikke tilgængelig for mig". Da klienten forstår, hvad afhængigheden prøver at dulme og skjule, er han i stand til at komme fri af dens klør.

Infertilitet:

En kvinde har uforklarlig infertilitet. Hun mener, det bunder i hendes alder og livsstil. Hun siger: "Jeg skulle have prøvet langt tidligere og ikke have levet så usundt". Nøglen til hendes fertilitetsproblem er at finde, da hun var 15 år gammel, hvor hun i en kort periode troede, at hun var gravid. Det var den mest stressende periode. Hun tænkte hver dag: "Mine forældre dræber mig, hvis jeg er gravid. Jeg vil ikke have et barn!". Sindet er som en ønskebrønd og den gør altid, hvad den tror, ​​du ønsker. Klienten fandt ud af, at hun ikke var gravid og en enorm følelse af lykke og lettelse kom over hende. Hun græd af glæde. Hendes underbevidste sind husker denne følelse og nu 15 år og masser af p-piller senere, og hvor hun faktisk ønsker en baby, kan hun ikke, fordi hendes krop stadig styres af det program, som hendes underbevidste sind dannede dengang. Igen var hendes bevidste sinds svar langt fra sandheden. Det havde intet med alder eller livsstil at gøre. Da hun forstod, hvordan denne oplevelse havde påvirket hendes frugtbarhed, blev hun gravid.

En kvinde har allerede ét barn, så fysisk er der intet galt med hende, men på en eller anden måde kan hun ikke blive gravid igen. Hendes første fødsel var hård; lang og smertefuld. I ugerne efter fødslen fortæller hun sine venner: "Åhh Jeg troede, jeg skulle dø. Det var det værste, jeg nogensinde har oplevet. Det vil jeg aldrig gøre igen!" År senere, da hun nyder og elsker sit barn, har hun glemt alle de kommentarer, hun kom med dengang, men hendes underbevidste sind husker alt. Også det vi inderst ikke mener. Hendes underbevidsthed kørte stadig på programmet der hed: "Det vil jeg aldrig opleve igen!" Det gjorde hende ufrugtbar. Da klienten fik lagt en ny mental software ind som hed "Jeg vil have et barn", blev hun gravid igen.

Dårlig hukommelse:

En mand kan ikke huske noget og glemmer hele tiden ting. Det har været på denne måde hele hans liv. Faktum er, at hans underbevidste sind ønsker at beskytte ham mod at huske smertefulde begivenheder, der skete i hans barndom. Selv da han var i sin mors mave som foster, følte han sig uønsket. Et fosters hørelse er veludviklet, og han hørte sine forældre skændes og beskylde hinanden for graviditeten. Ingen af dem ville virkelig have ham. Hans barndom var domineret af vold og som 16 år gammel blev han smidt ud hjemmefra af sine forældre. Han følte sig afvist og uønsket, og hans underbevidsthed forsøgte at beskytte ham, ved at fortrænge og skjule de smertefulde minder. Desværre gjorde hans underbevidsthed det så godt, at han ikke kun glemte de smertefulde oplevelse men også nyttige, enkle, hverdagsagtige ting. Da klienten tilgav hans forældre og fik renset sit sind, begyndte han at huske bedre.

Fobi for nåle:

En mand besvimede hver gang han så nåle og blod. Han gik tilbage i sessionen til at være en nyfødt baby, hvor hans mor fik ekstra blod, fordi der var komplikationer ved fødslen. Desværre var blodet, lægerne gav hende, ikke den rigtige type, så hendes krop gik i chok. Babyer fornemmer alt omkring dem, men desværre har de ingen logisk sans. Hans mor var tæt på at dø, og hans sind troede: "Jeg må være en dårlig person, fordi jeg dræbte næsten min mor." Denne usande logik blev senere styrket af hans bedstemor, der senere  i livet fortalte ham: du dræbte næsten din mor. Naturligvis ville hans sind gerne undslippe denne  skamfølelse, og hans sind gjorde det muligt ved at få ham til at besvime hver gang han så blod. Det var sindet, der prøvede at hjælpe ham med at flygte fra følelsen af at være dårlig.

Fobi for at flyve:

En kvinde har altid haft frygt for at flyve - selv før hun nogensinde har været på et fly. Så hun finder det underligt, men er nysgerrig efter at finde roden til problemet. Hun har et meget tæt forhold til sin mor, og hendes mor understreger, hvor ønsket hun var, ved at sige ting som: "Jeg ville dø, hvis noget skete med dig". I sessionen bringes hun tilbage til scener, der skabte troen: Jeg er ansvarlig for min mor og for alle andre omkring mig. Jeg er nødt til at gøre dem lykkelige ". Ved at være tæt på dem fysisk, tilføjede hendes sind. Og det var det, hun gjorde i årevis. Opholdt sig tæt på sine forældre uden at vide, hvorfor hun følte det svært at være mere uafhængig af dem.

Syn:

En kvinde er nærsynet og har kontaktlinser. Hendes liv domineres af konflikter med sin tidligere mand, og hun siger fortsat: "Jeg kan ikke se, hvad jeg skulle have gjort anderledes". Hun har et ekstremt tæt forhold til sin mor. De er næsten én person. I sessionen afsløres det, at hendes sind forsøger at beskytte hende mod at føle hendes mors følelsesmæssige smerter. Hendes forældres forhold skranter, og den lille pige føler det og tror: "Jeg kan ikke fikse mine forældres forhold og inderst inde ville jeg ønske, at de ville blive skilt, og hvilket barn ønsker det? Kun et dårligt barn". Så hvis du ikke kan fikse forholdet, hvad kan du så gøre? Hendes sind forsøgte at hjælpe hende ved at gøre hende "blind" for problemerne. Den underbevidste logik var: Hvad du ikke ser, eksisterer ikke, og du behøver ikke at føle dig som et dårligt barn.