Hvordan opstår stress?

Stress = ubalance.

Der findes 3 typer stress; kemisk, fysisk og mentalt. Enhver stress-tilstand eller -blokering i krop og sjæl kan ligeledes afhjælpes ved hjælp af både kemiske, fysiske eller mentale metoder. Det traditionelle sygesystem tager udgangspunkt i en kemisk healing, hvor du fx. indtager en pille. En kiropraktor er et eksempel på en fysisk healing og jeg, med RTT, er et eksempel på en metode, som udelukkende bruger dit eget sinds evne til naturligt og effektivt at heale ubalancer. Feng Shui er et miks af både en fysisk og mental forandring. Jeg arbejder holistisk, fordi alle 3 arbejder sammen. Rækkefølgen kan variere men balancen mellem krop, sind og sjæl påvirkes på alle niveauer selv når du kun arbejder med ét område fordi alt hænger sammen. 

Stress3måder.png

Mental Stress

Har du et fysisk eller psykisk problem, som bare langsomt er kommet krybende? Der er ikke sket noget konkret; en ulykke eller traumatisk episode men alligevel har du det dårligt?  

Hør i denne video hvordan programmeringen i din underbevidsthed  er medansvarlig for blokeringer. 

Fordi det er i underbevidstheden, at problemet findes er det vigtigt at du vælger et værktøj, som også arbejder med underbevidstheden og det er derfor at Rapid Transformational Terapi er så effektivt da RTT reprogrammere det underbevidste sind. 

Video Copyright: Dr. Bruce Lipton

Placebo

Hvad betyder Placebo? Ordret oversat fra latin betyder det: "Jeg vil behage". Oversat og fortolket betyder det "Lægen som bor indeni dig, vil behage. Lægen gør alt hvad han tror du gerne vil". Og hvem tror du lægen er? Dig selv og din underbevidsthed! 

Du ved sikkert allerede, at dit sind er det mest magtfulde organ, du har. En person er i stand til enten at skabe eller helbrede enhver sygdom, tilstand eller problem udelukkende ved at bruge sindets kraft. 

Vores indre stemme, tro og overbevisning har ubegrænsede kræfter, fordi enhver tanke skaber en fysisk reaktion i kroppen. Din krop har intet valg. Den følger ALTID dine tanker. Tro kan flytte bjerge. Hvad du tror om dig selv, uanset om det er relateret til en sygdom, en tilstand eller et udfordrende problem, er derfor langt mere kraftfuld og afgørende end selve tingen. 

6-stående-uden-kittel

Hvor i sindet ligger mine overbevisninger?

Din mentale software og overbevisninger er installeret i din underbevidsthed. Dit underbevidste sind står for 90-95% af dine handlinger.

Dit bevidste sind er logisk og kan sammenlignes som med tastaturet på computeren – altså en slags hardware, som udfører en handling.

Dit underbevidste sind er softwaren, som bestemmer hvad den handling skal være, ud fra dine præferencer, følelser og minder. Din underbevidsthed husker enhver oplevelse og følelse, du nogensinde har oplevet og kan finde alt frem. Altså en slags Google, om du vil.

Så det er dit underbevidste sind, altså Google, der bestemmer alle dine handlinger, fordi følelser er stærkere end logik. Det er derfor du kan opleve, at du med dit bevidste sind gerne vil tabe dig men, at dit underbevidste sind foretrækker at beholde et beskyttende lag fedt på dig – oftest på baggrund af en traumatisk episode, der ligger langt tilbage, hvor du blev drillet, fordi du var så tynd. Du har måske fortrængt episoderne i dit bevidste sind, men din underbevidsthed husker alt. Og derfor fuldender du aldrig dit mål om at tabe dig, for din underbevidsthed vil beskytte dig mod en ligende oplevelse.  

Isbjerg


Eller måske vil du i dit bevidste sind gerne have et barn. Men i din underbevidsthed ligger der en begrænsende overbevisning om hvad det betyder at være forældre såsom; jeg bliver en dårlig forældre, min krop bliver aldrig den samme, søvn bliver en by i Rusland, man mister sin frihed, jeg hader hospitaler osv.

Du har måske også i mange år taget p-piller og hver gang du har taget en p-pille har det indirekte sendt beskeden til din underbevidsthed: "Jeg vil ikke være gravid" til din underbevidsthed. Efter mange år på p-piller er det en programmering, som er blevet permanent fordi underbevidstheden elsker vaner. 

Du har sikkert en computer, som fx køre på windows. Hvis styresystemet og softwaren er windows, kan du aldrig få den til at opføre sig som en mac computer eller omvendt. Lige meget hvor meget du prøver at ændre din computer, vil det først lykkedes, når du skifter softwaren ud. Det er hvad en RTT-session gør; den ændre din indre mentale software ved først at rengøre øverste etage og derefter installere et nyt program. 

Langt den største software-installation af dine overbevisninger skete inden du fyldte 7 år. Som barn har du direkte adgang til underbevidstheden og man kan derfor sige, at børn konstant går rundt i en hypnoseagtig tilstand. Underbevidstheden har ingen kritisk sans og kan ikke kende forskel på sandhed og fiktion. Den tror på alt. Derfor tror små børn på Julemanden, og hvis voksne behandler dem dårligt eller fortæller usandheder, tror de stadig på de voksne, fordi deres underbevidsthed tror alt er sandt.

Vi opdaterer vores computere og telefoner hele tiden, men den mentale software, som installeres i os som børn, bliver aldrig opdateret selvom den med tiden bliver virusramt. Vi handler ud fra en forældet software, som skaber fysiske og psykiske problemer for os. Forestil dig at du købte din første computer og den kom uden en instruktionsbog. Det var den dyreste og bedste på markedet men ville du kune bruge den og få det bedste ud af den, når du aldrig havde haft med computere at gøre før?

Vi bliver født med den mest fantastiske hjerne men desværre fulgte der ikke en instruktionsbog med. Det er dog aldrig for sent at opdaterer din mentale software. Selvom din hardware og krop er af ældre dato, er det muligt at transformerer alt, fordi den gør alt hvad den tror du vil.

Luk nu øjnene og forestil dig den lækreste appelsin. Forstil dig at du gerne vil spise appelsinen. Duft til den. Mærk den og se den? Hvad sker der i din mund? Du begynder at producere spyt. Eksisterer appelsinen? Kun i dit sind men din krop og sind hænger sammen.


Se denne video, lavet af Craig Mackay (på Engelsk), hvor han fortæller mere om sindet, hvad forskellen er på dit bevidste og underbevidste sind og hvad hypnose gør ved sindet.

Video Copyright: Craig MackayHvad fortæller mine følelser mig?

Vores følelser fungerer som et kompas. Når vi bevæger os væk fra os selv, går på kompromis med vores værdier eller undertrykker vores følelser, så får vi det dårligt – enten psykisk eller fysisk. 

Krop og sjæl siger fra, forskelligt fra menneske til menneske, men ens for det, er at det er ens underbevidsthed, som prøver at råbe en op. Det er derfor vi ikke alle sammen lider af det samme. Du kan fx have oplevet en traumatisk barndom og have en søster eller bror, som har nogle helt andre problemer end dig. Ubevidst har I reageret forskelligt på de samme oplevelser. Hos dig har oplevelserne måske sat sig i dig som depression eller angst mens dine søskende lider af en fysisk lidelse såsom allergi eller smerter.

Beskeden fra dit sind er den samme uanset om du kæmper med en fysisk eller psykisk udfordring; Der er ting, der skal op til overfladen og transformeres i stedet for at undertrykke det!

Kvinde som har grædt viser et falsk smil

Tanke, følelse og handling

FØLELSER.jpg

De fleste tror fejlagtigt, at man mister kontrollen, når man er i hypnose. I virkeligheden er det lige modsat. Det eneste du kan kontrollere er dine tanker. Du kan ikke kontrollerer din krop, for hvis det var tilfældet ville du aldrig være syg. Du kan ikke kontrollere andre, for hvis det var tilfældet, så ville du aldrig have konflikter med andre. Du kan ikke kontrollere vejret, dine omstændigheder eller noget andet udenfor dig selv.

Den gode nyhed er, at alt starter med en tanke. Tanker skaber følelser og følelser skaber handlinger – både i krop og sjæl – så transformation starter med at kigge på tankerne bagved en oplevelse. Det er ikke så væsentligt hvad der sker for os, som det er, hvad vi konkludere om os selv ud fra den episode. 


Lær mere ...