10-siddende-uden-kittel


Feng Shui dit liv

Jeg er her for at hjælpe dig med at tiltrække og manifestere alt dét, du drømmer om, ved hjælp af og brug af Feng Shui principperne, indenfor indretning, farver, materialer og former. 

Dit ydre liv og hjem er et spejlbillede af dit indre liv. Dit hjem er din unikke base, som ubevidst udtrykker dine overbevisninger, følelser, ønsker og drømme. 

Den viden kan bruges til din fordel, for når du ved, hvilke områder i dit hjem, der har en direkte indvirkning på dit helbred, succes, visdom og relationer, kan du påvirke dem i en positiv retning og opnå vækst.

Dit hjem kan blive et effektivt redskab, til at harmonisere og forbedre atmosfæren, skabe forandringer eller løse specifikke problemer i dit liv.

Feng Shui er ligesom Yoga med forskellige ideologier og filosofier, men grundideen er den samme; at aktivere bestemte nøgleområder og skabe balance i dine omgivelser. En aktivering er ligesom at sende en besked til Universet; det er dét her, jeg ønsker og drømmer om. 

Der, hvor Feng Shui skolerne er forskellige er, hvordan de finder frem til svaret. Jeg arbejder på at blive certificeret Feng Shui Konsulent og arbejder med den klassiske og ældste Feng Shui skole, kaldet Kompasskolen. Som navnet indikerer, så er kompasretningerne grundlaget for mine anbefalinger. Jeg synes, at kompasskolen er den mest pålidelige, fordi kompasretningerne altid er de samme. Nord vil altid være i nord, syd i syd osv. 

Hvis du er motiveret og klar til at lave justeringer i dit hjem, og derved aktivere dit enorme potentiale og held i livet, så kan jeg hjælpe dig. Sammen vil vi aktivere de rigtige steder i dit hjem, så du kan få de resultater, du leder efter og sprænge dit indre glasloft.

Oplagte grunde til en Feng Shui konsultation

Optimering 

Vil du gerne forbedre atmosfæren og balancen i dit hjem og indrette det, så du kommer til at elske at være hjemme? 

Salg og Flytning

Få solgt dit hjem hurtigere og tjek om det nye hjem, du overvejer at købe, er godt for dig og familien.

Renovation

Hvor skal udbygningen ligge, og hvem skal have hvilke værelser, ud fra deres bedste retninger? 

Problemløsning

Har du konkrete udfordringer, indenfor ovenstående områder (succes, helbred, relationer, visdom)?

Oprydning

Er bjerget af rod blevet så uoverskueligt, at du har brug for en hjælpende hånd til at komme til bunds i bunkerne?

Hvorfor virker Feng Shui?

Feng Shui virker uden, at du behøver at tro på det, selvom troen på Feng Shui giver folk endnu hurtigere resultater. Det gør det, fordi vi arbejder med underbevidstheden, som altid er vågen, og som konstant påvirkes af vores omgivelser. Også det i vores omgivelser, som man ikke kan se med det blotte øje. Det er faktisk NETOP det, vi ikke kan se med det blotte øje, som påvirker os mest, fordi energi, eller chi, som man kalder energi i Feng Shui, er usynlig. 

Du kender måske følelsen af at været tynget af opgaver, som du udskyder. Du har måske et skab eller område i dit hjem, som trænger til oprydning eller kærlig hånd, men du udskyder det hele tiden. Lukker døren til værelset eller lukket skabet, i den tro, at ude af syne, ude af sind. Men opgaven tynger dig stadig mentalt, og den lukkede dør minder dig om en opgave, som bliver mere og mere uoverskuelig, fordi opgaven påvirker underbevidstheden. Det er, som at holde sig for øjnene, og tro at andre ikke kan se én. 

 


8en rodet garage

Energien i rummet/skabet er tung og blokeret, og derfor føler du dig mere og mere drænet og overvældet.

Det er også grunden til, hvorfor en flytning oftest føles stressende, for der er alle dine ting, og derved dine følelser, oppe og vende. Du skal tage stilling til dine ting og dit liv; hvad skal ud, og hvad skal med videre til den næste fase i dit liv?

Hvilke områder kan påvirkes positivt med Feng Shui?

Success

Karriere, anerkendelse, berømthed, nye ideer, vækst, held, overflod, rigdom, opstart af virksomhed, ambitioner, projekter.

Helbred

Sygdomme, mad, motion, balance i krop og sjæl, energi, overskud, overvægt, fertilitet.

Relationer

Parforhold, venskaber, kommunikation, networking, mentor, arbejdsrelationer, familie, kærlighed, sex, passion, harmoni.

Visdom

Uddannelse, udvikling, meditation, spiritualitet, livsformål livsformål, arv, tilhørsforhold, kreativitet, leg. 

Feng Shui i mit eget liv

Min egen historie er et godt eksempel på, at ikke alle i husstanden behøver at tro på Feng Shui, for at det virker. 2 uger efter, at vi flyttede ind i vores nuværende hjem, fik min mand hans drømmejob! Og det kom helt uventet - ud af det blå. Hele ansættelsesprocessen var nem og hurtig, og han følte, at det var, som om, at han nærmest blev hjulpet på vej. Han blev ubevidst hjulpet på vej af Feng Shui energierne, men han valgte at kalde det "held".

Min mand troede nemlig ikke specielt på Feng Shui, men overlod bare trygt det meste med indretningen af huset til mig. Jeg sørgede for, at hans success retning blev aktiveret og indrettede hele huset, så alle i familien sad, sov og spiste i henhold til Feng Shui principperne og i harmoni med vores individuelle fødselsdatoer. 

Og det gav pote. Udover min mands nye job, gik det også strålende for mig og min RTT terapi business. De mål jeg havde sat mig for på 12 måneder, nåede jeg efter 5 måneder.

Smilende kvinde i gul kjole foran et hjerte i rødt og hvidt

Vores børn fik fra første dag, venner i den nye skole, og vi har aldrig været så glade for et hus, som vi er for dette. Energien i vores hjem er bare GOD, og vi elsker vores hjem! Jeg eksperimentere hele tiden med Feng Shui.

Læs mere om Feng Shui på min blog, hvor jeg bl.a. fortæller hvordan jeg fik mere gang i vores sexliv og hvordan jeg manifestere, at vi hvert år rejser væk flere måneder om vinteren. 

Her et lille klip fra en podcast, hvor jeg var gæst.