Indretningsrådgivning med ekspertise fra uddannet Feng Shui Konsulent

10-siddende-uden-kittel

Jeg er her for at hjælpe dig med at tiltrække og manifestere alt dét, du drømmer om, ved hjælp af Feng Shui-principperne inden for indretning, farver, materialer og former.

Dit hjem er din unikke base, som ubevidst udtrykker dine overbevisninger, følelser, ønsker og drømme. Denne viden kan bruges til din fordel, for når du ved, hvilke områder i dit hjem der har en direkte indvirkning på dit helbred, succes, visdom og relationer, kan du påvirke dem i en positiv retning og opnå vækst.

Uanset om du ønsker at forbedre din boligindretning og atmosfære, skabe et balanceret energiflow i dit hjem eller på dit arbejde, eller få professionel rådgivning om feng shui, kan jeg med Feng Shui-redskaberne skabe forandring i dit liv.

Jeg skræddersyer det til dine behov, ønsker og budget. 

Hvad er Feng Shui?

Feng shui er en gammel kinesisk praksis, der fokuserer på at skabe balance og harmoni mellem mennesker og deres omgivelser.

Gennem brugen af symboler, farver og layoutoptimering søger vi med feng shui at fremme positiv energi og minimere negativ energi, den såkaldte Chi.

Dit hjem kan blive et effektivt redskab til at harmonisere og forbedre atmosfæren, skabe forandringer eller løse specifikke problemer i dit liv.

Som din dedikerede feng shui-konsulent er jeg her for at skabe harmoni og positiv energi i dit liv ved at bringe de transformative principper i feng shui ind i din indretning.

Yin-Yang

Hvilke områder kan påvirkes med Feng Shui?

Success

Karriere, anerkendelse, berømthed, nye ideer, vækst, held, overflod, rigdom, opstart af virksomhed, ambitioner, projekter.

Helbred

Sygdomme, mad, motion, balance i krop og sjæl, energi, overskud, overvægt, fertilitet.

Relationer

Parforhold, venskaber, kommunikation, networking, mentor, arbejdsrelationer, familie, kærlighed, sex, passion, harmoni.

Visdom

Uddannelse, udvikling, meditation, spiritualitet, livsformål livsformål, arv, tilhørsforhold, kreativitet, leg. 

Flere penge og overflod med Feng Shui

Et af de områder, folk er mest interesserede i at skabe vækst inden for, er penge. Dernæst er der mange, der gerne vil have en kæreste, og ligeså mange vil gerne have et nyt job.

Hvor dine pengeområder er i dit hjem, varierer. Hos nogle er det i soveværelset, hvor der helst skal være en rolig energi. Hos andre er det i køkkenet, som er hjertet i et hjem, og derfor er det ofte i køkkenet, at folk ender til en fest. Her er der en energi af næring. Hos andre igen er det i stuen, hvor der oftest er samvær og glæde.

penge-mig

Winner-happy

Hvorfor virker Boligindretning med Feng Shui?

Alt, hvad vi omgiver os med, påvirker os. Dit ydre liv og dit hjem er således et direkte spejlbillede af dit indre liv.

Derfor virker Feng Shui også, uden at du behøver at tro på det. Det gør det, fordi vi arbejder med underbevidstheden, som altid er vågen og konstant påvirkes af vores omgivelser. Også det i vores omgivelser, som man ikke kan se med det blotte øje. Det er faktisk netop det, vi ikke kan se med det blotte øje, der påvirker os mest, fordi energi, eller chi, som man kalder energien i Feng Shui, er usynlig.

Oplagte Grunde til en Feng Shui Konsultation

Optimering 

Vil du gerne forbedre atmosfæren og balancen i dit hjem og indrette det, så du kommer til at elske at være hjemme? 

Salg og Flytning

Få solgt dit hjem hurtigere. Et Feng Shui Kort hæver desuden værdien på dit hjem og er et godt salgsargument. 

Tjek om det nye hjem, du overvejer at købe, er godt for dig og familien. 

Renovation

Hvor skal udbygningen ligge, og hvem skal have hvilke værelser, ud fra deres bedste retninger? 

Problem-løsning

Har du konkrete udfordringer, indenfor ovenstående områder (succes, helbred, relationer, visdom)?

Oprydning

Er bjerget af rod blevet så uoverskueligt, at du har brug for en hjælpende hånd til at komme til bunds i bunkerne?

Hvem-er-du

Hvem er en Feng Shui klienter typisk?

9 ud af 10 af mine klienter er kvinder mellem 30 og 60 år. De er spirituelt interesserede og åbne for den alternative verden. De har overskud og lyst til at se på deres bolig med andre øjne og er nysgerrige af sind.

Hvis du er motiveret og klar til at lave justeringer i dit hjem, og derved aktivere dit enorme potentiale og held i livet, så kan jeg hjælpe dig. Sammen vil vi aktivere de rigtige steder i dit hjem, så du kan få de resultater, du leder efter, og sprænge dit indre glasloft.

Hvordan foregår en Feng Shui Konsultation

Enhver konsultation starter med, at du udfylder et spørgeskema.

Herefter har vi har et forberedende opkald over Zoom eller telefonen, hvor vi afstemmer forventningerne og lægger en plan. Måske vil du kun have, at vi kigger på et bestemt problemområde eller måske er det alt i dit hjem?

Herefter kan jeg begynde at forberede mig og lave dit hjems energikort (Bagua) som er et centralt værktøj til selve konsultationen. 

Når jeg kommer hjem til dig, gennemgår vi hele dit hjem ud fra de forskellige elementer. Alt efter størrelsen af dit hjem, skal du beregne ca. 3-6 timer til en konsultation. 

Oprydning og Feng Shui

Oprydning er også en del af Feng Shui. Du kender måske følelsen af at være tynget af opgaver, som du udskyder. Du har måske et skab eller et område i dit hjem, som trænger til oprydning eller en kærlig hånd, men du udskyder det hele tiden. Energien i rummet eller skabet er tung og blokeret, og derfor føler du dig mere og mere drænet og overvældet.

Du lukker måske døren til værelset eller skabet i den tro, at 'ude af syne, ude af sind'. Men opgaven tynger dig stadig mentalt, og den lukkede dør minder dig om en opgave, som bliver mere og mere uoverskuelig, fordi opgaven påvirker underbevidstheden. Det er som at holde sig for øjnene og tro, at andre ikke kan se én.

Oprydning kan være udfordrende, for der er alle dine ting, og derved dine følelser, oppe og vende. Jeg giver mine klienter en nem og hurtig metode til at gøre oprydningen let og fornøjelig.

en rodet garage

kompas

Forskellige Typer af Feng Shui

Feng Shui er, ligesom yoga, baseret på forskellige ideologier og filosofier, men grundideen er den samme: at aktivere bestemte nøgleområder og skabe balance i dine omgivelser. En aktivering er ligesom at sende en besked til universet; det er dét, jeg ønsker og drømmer om.

Der, hvor Feng Shui-skolerne adskiller sig, er i, hvordan de finder frem til svaret. Jeg er certificeret Feng Shui-konsulent og arbejder med den klassiske og ældste Feng Shui-skole, kaldet Kompasskolen. Som navnet indikerer, er kompasretningerne grundlaget for mine anbefalinger. Jeg synes, at Kompasskolen er den mest pålidelige, fordi kompasretningerne altid er de samme. Nord vil altid være i nord, syd i syd osv.

Kompasmetoden gør, at de anbefalinger, jeg kommer med, forbliver relevante uanset hvad fremtiden byder på. Et Feng Shui-energikort følger huset, også ved salg, og det kan hæve værdien af huset.

Feng Shui i mit eget liv

Min egen historie er et godt eksempel på, at ikke alle i husstanden behøver at tro på Feng Shui for, at det virker. To uger efter, at vi flyttede ind i vores nuværende hjem, fik min mand sit drømmejob! Og det kom helt uventet - ud af det blå. Hele ansættelsesprocessen var nem og hurtig, og han følte, at det var, som om han nærmest blev hjulpet på vej. Han blev ubevidst hjulpet på vej af Feng Shui-energierne, men han valgte at kalde det "held".

Min mand troede nemlig ikke specielt på Feng Shui, men overlod trygt det meste med indretningen af huset til mig. Jeg sørgede for, at hans succesretning blev aktiveret, og indrettede hele huset, så alle i familien sad, sov og spiste i henhold til Feng Shui-principperne og i harmoni med vores individuelle fødselsdatoer.

Og det gav pote. Udover min mands nye job, gik det også strålende for mig og min RTT-terapibusiness. De mål, jeg havde sat mig for på 12 måneder, nåede jeg efter fem måneder.

Smilende kvinde i gul kjole foran et hjerte i rødt og hvidt

Vores børn fik fra første dag venner i den nye skole, og vi har aldrig været så glade for et hus, som vi er for dette. Energien i vores hjem er bare GOD, og vi elsker vores hjem! Jeg eksperimenterer hele tiden med Feng Shui.

Læs mere om Feng Shui på min blog, hvor jeg blandt andet fortæller, hvordan jeg fik mere gang i vores sexliv og hvordan jeg manifesterer, at vi hvert år rejser væk flere måneder om vinteren.

Podcast