Kan tænder tale?

Mærker du nogensinde dine tænder? Nej de fleste af os skænker ikke vores tænder mange tanker i løbet af en dag. De er der bare. Indtil de begynder at gøre ondt. Grunden til at jeg skriver om det i dag, er fordi jeg for nogle uger siden, mærkede at noget rumsterede i min kindtand. Det var ikke en smerte men en følelse af, at der var noget der var under opsejlning. Enhver smerte er en invitation til at kigge nærmere på de følelsesmæssige triggers der starter ubalancen. Hvad skete der f.eks. i mit liv for ca. 2 uger siden? Jo der fik jeg et ekstra job som yoga instruktør. Det kom ret uventet, så følte jeg mig klar eller god nok? Nej. Men delte jeg disse følelser med nogle? Nej desværre. Jeg knoklede bare på med yoga uddannelsen, og håbede på at følelserne ville forsvinde. Men følelser skal ud, så min tand begyndte at tale på vegne af mit sind. Ja du hørte rigtigt: Tænder taler ligesom alle andre organer. Så hvad gør man så? Jo man prøver at oversætte smerten, til en besked man kan forstå via RTT. Jeg har booket en RTT session hos en kollega, og ellers bruger jeg værktøjer som EFT og meditation til at visualisere, hvordan tanden healer sig selv. Du kan gøre det samme. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!