Rapid Transformational Terapi (RTT) og Feng Shui er felterne, som jeg er specialist indenfor. Jeg har dog en stor holistisk værktøjskasse og interessere mig for en række ting, som du kan læse mere om på denne side. 

Foredrag

Essentielle olier

Emotional Freedom Teknik (EFT)

Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF)

Foredrag

Udover de 5 terapiformer, holder jeg også Danske eller Engelske foredrag og workshops for skoler, virksomheder eller private. Hvis du kan samle min. 10 personer kommer jeg gerne hjem til dig. 

Feng Shui

Hvad er Feng Shui og hvad kan jeg bruge det tiil? Det spørgsmål får du besvaret i dette foredrag. Her kommer jeg ind på, hvordan dit hus kan forvandles til ét stort vision board, til at tiltrække dig de ting du drømmer om samt skabe balance og harmoni imellem dig og dine omgivelser. 

Rapid Transformational Terapi som gruppe:

Få niveauet af dit teams sundhed og følelsesmæssige overskud op, ved at give dem en fælles gruppe RTT-session. Målet og emnet i sessionen kan fx være mere salg. Måske er der nogle på teamet, som har svært ved at lukke et salg? Det kan også være, at dit team gerne vil blive bedre til at præsentere foran kunder. Eller måske har dit team brug for at blive tømret bedre sammen for at reducerer sygedage eller stor udskiftning?

Hjernens 5 regler:

Taler du dig selv ned? Er du selv din værste fjende? Lær at lyve for dit sind, snyde frygten og stjæl din selvtillid tilbage. Når du kender de 5 regler som sindet og hjernen arbejder ud fra, kan du opnå alt fordi din indre kommunikation bliver forbedret.

Mobning på skolen: 

Vil du gerne give børnene nogle konkrete værktøjer til at håndtere mobning og styrke deres selvværd. Så er dette foredrag for dig og din skole. Jeg laver dette foredrag for både lærer og elever. 

Kontakt mig per email for mere info om foredragsmulighederne: healing@pernilleholberg.com  


Kvinde der står og holder foredrag foran en gruppe

 • Pernille Müller Holberg

  “Vi har brugt Pernille til at holde et online oplæg, hvor hun fortalte om hjernens 5 regler i forhold til børn med angst og deres forældre. Hun havde en god og anerkende tilgang til de problemstillinger som der kan være, når man har et barn med angst, og vi oplevede at hun var med til at give deltageren en viden, om hvilke følelser der er i spil når man har angst.”

  Foreningen for børn med angst

 • Pernille Müller Holberg

  “Det lyder som om at du virkelig hjælper nogle mennesker. Det med at gå lige til sagen, og få åbnet op for ”den sorte boks” og finde ud af hvad der skaber ubalancen i sindet. Som derefter gør hele måden vi opfatter verden på anderledes og mere positiv, og som også gør det lettere, ikke at blive irriteret på menneskerne i éns liv. En ond cirkel som bliver brudt, kan man nok kalde det. Jeg tror, at du er den ægte vare, som gør en forskel. Man kan nemlig høre på måden du taler om at hjælpe andre på, at du taler af erfaring. Det lyder ikke som om, at det bare er teoretisk snak. Jeg håber, at du vil forsætte det gode arbejde med andre. ”

Essentielle olier

Det er det mest naturlige for mennesker at ty til planter. Planter har givet os medicin i størstedelen af menneskets historie og vi udviklede os med planter. En olie er essensen eller ekstraktet af en plantes aroma og smag. 

Essentielle olier trænger ind i kroppen via huden, næsen eller munden og skaber en positiv reaktion. Når vi inhalerer en essentiel olie, interagerer oliens molekyler med receptorer i vores næse, som derefter sender en besked direkte videre til det limbiske system i hjernen, og derved får en virkning på vores følelser og celler på et biokemisk niveau. Forskning har tilmed vist, at vi også har lugtende receptorer i vores hud, så vi aktiverer disse receptorer, når essentielle olier påføres lokalt på huden. 

Markedet er broget og 80% af olier på markedet er fortyndet. Derfor anbefaler jeg kun doTERRA. Deres olier har en terapeutisk evne, fordi deres kvalitet er så høj. De høster kun råvarer fra de steder, hvor råvaren stammer fra og deres olier er 100% rene.  

Foto Copyright: Heaven Scent Aroma Shop 

Copyright:  https://www.sanolife.co.uk/science-essential-oils

Hvad er fordelen ved essentielle olier?

 

Effektive

De trænger ind i cellerne og er 70-100 gange så stærke, som hvis du spiste den samme plante. Det er derfor du kun har brug for nogle få dråber per gang.

Sikrer at bruge

100% naturlige og uden bivirkninger. Derfor er olier gode at bruge til børn og dyr.

Billigere

at bruge end traditionel medicin og de fylder ingenting i tasken, så du kan have et holistisk apotek med overalt.

Video Copyright: doTERRA

En kvinde holder 3 essentielle Doterra olier i hånden

Hvordan ved jeg, hvilke olier jeg skal bruge?

Jeg tilbyder rådgivning omkring olierne både fra mit terapirum i Næstved eller online.

Når du kommer til Næstved, scanner jeg din krop for at finde ubalancerne i din krop og sjæl. Du ved måske allerede, at du er elektrisk? Den menneskelige krop og næsten alle dens funktioner er afhængige af dens evne til at generere, lede og modstå elektriske strømme. Århundreder af forskning på bioelektricitet har ført til nogle af de mest betydningsfulde teknologiske fremskridt i medicinsk historie, og et af resultateterne er en mini scanner kaldet Itovi. Itovi-skanneren måler ubalancer i din krop og sind. Denne metode kaldes for Galvanic Skin Response.

Itovi-skanneren giver din hud og krop en række stimuli og måler derefter hvilken frekvens din krop reagerer mest på. Resultatet er anbefalinger af 3-5 olier, som du vil få mest gavn af.  

Det er derfor den mest præcise måde at få at vide hvilke olier, der passer til netop dig.

Når vi ses i det virtuelle rum rådgiver jeg dig ud fra oliernes kapacitet.

En behandling tager ca. 20 min. Kontakt mig for mere info. 

Itovi-scanner-241kb

Læs mere om scanner teknologien

Hvordan bruger jeg olien?

Inhaler olien 

Gennem en diffuser eller direkte fra flasken.

Put den på huden.

Smør olien direkte på problemområdet. Fortyndes med fraktioneret kokosolie for bedste resultat.

Drik det

Put en dråbe i et glas vand og drik det.

Jeg vil gerne høre mere om essentielle olier

Emotional Freedom Technique (EFT)

EFT minder om akupunktur men uden nålene. Princippet er det samme; der fokuseres på at tappe på bestemte meridianbaner, for at ophæve fysiske eller psykiske blokeringer. I daglig tale kaldes metoden også for tapping.   

EFT er et nemt og tilgængeligt værktøj som, ALLE kan bruge.

Selv børn har let ved EFT og det kan øjeblikkeligt reducerer et barns nervøsitet, angst eller stress i deres hverdag. 

Kan du forestille dig, at føle dig stresset, træt, have ondt et sted eller en anden form for fysisk eller psykisk blokering? Og så tappe på forskellige punkter imens du siger det du føler, og efter 5-10 min. er følelserne markant reduceret? Det er sådan EFT virker.

EFT går fysisk ind og sænker dit kortisolniveau og giver dig frihed i krop og sjæl, som navnet Emotional Freedom Teknik indikerer. 

EFT kan bruges på ALT lige fra at ville spise mindre sukker, allergi, astma, smerter, hovedpine, angst eller føle sig mere afslappet i selskab med folk, som normalt irriterer dig.

Hos mig lærer du at tappe selv, så du altid har værktøjet ved din hånd – bogstaveligt talt, for du bruger din hænder til at tappe med. 

Krop og sind hænger sammen, så hvor vi i RTT starter med at arbejde med sindet, for at give balance i kroppen, starter vi i EFT den anden vej. Her starter arbejdet med kroppen og dens meridianpunkter. 

Jeg tilbyder EFT undervisning både personligt i Næstved eller online i det virtuelle terapirum. En behandling tager ca. 30 min. Kontakt mig for mere info. 


EFT-Points-alt.jpg

I denne video, ser du et eksempel på hvordan EFT bliver brugt til at styre trang til usunde ting og hvad tappingen gør i den del af hjernen der kaldes Amygdala. Videoen er på engelsk.

Video Copyright: Glenn Mackintosh


Jeg vil gerne høre mere om EFT

Pulsed Electro Magnetic Field Therapy (PEMF)

Se denne video for at lære mere om hvad PEMF gør ved kroppen og se hvordan behandlingen foregår. Videoen er på Engelsk.

Copyright: Dr. Stepen Stokes DC.

Kan du forestille dig, at sætte din krop ind i en stikkontakt og blive ladet op? Det er hvad en PEMF-maskine gør. PEMF er en maskine, som giver dig en form for behagelige stød. De elektromagnetiske stød gør, at kroppens celler bliver opladet med energi og derved regenererer hurtigere end normalt. Kroppen bliver støttet i at heale sig selv hurtigere. 

PEMF er en gammel opfindelse fra 1890 og er i dag en anerkendt metode til behandling af en lang række udfordringer, hovedsageligt for at reducerer smerter og betændelsestilstande.

PEMF er også  hyppigt brugt indenfor konkurrencesporten bl.a. i  amerikansk football, skisport, baseball, boksning. Alle sportsgrene som har en høj skadesrisiko. Her er hviletiden for sportsudøverne blevet reduceret og de kommer sig hurtigere efter skader. Af samme grund bliver det også brugt på væddeløbsheste med samme resultater.

Jeg tilbyder kun PEMF her i Næstved. En behandling tager ca. 30 min. Kontakt mig for mere info. 

 Hvad øger og reducerer PEMF?

 • Øger cirkulation 
 • Øget energi til cellerne
 • Øget hydrering til cellerne
 • Øget knogletæthed 
 • Øget muskelmasse
 • Øget fleksibilitet
 • Øget udholdenhed
 • Øget styrke
 • Bedre immunsystem
 • Øget nerverespons
 • Reducerer smerter
 • Reducerer stivhed
 • Reducerer hævelser
 • Reducerer betændelsestilstande
 • Reducerer spasmer
 • Reducerer stress
 • Reducerer blå mærker
 • Reducerer blodudtrædninger 
Jeg vil gerne høre mere om PEMF