Rapid Transformational Terapi (RTT) og Feng Shui er felterne, som jeg er specialist indenfor. Jeg har dog en stor holistisk værktøjskasse og interessere mig for en række ting, som du kan læse mere om på denne side. 

Foredrag

Essentielle olier

Emotional Freedom Teknik (EFT)

Pulsed Electro Magnetic Field (PEMF)

Infrared Sauna

Mobiltelefon kort til beskyttelse mod farlige stråler

Hypnose Visualiseringer (generiske og individuelle)

Foredrag

Udover de 5 terapiformer, holder jeg også Danske eller Engelske foredrag og workshops for skoler, virksomheder eller private. Hvis du kan samle min. 10 personer kommer jeg gerne hjem til dig. 

Feng Shui

Hvad er Feng Shui og hvad kan jeg bruge det tiil? Det spørgsmål får du besvaret i dette foredrag. Her kommer jeg ind på, hvordan dit hus kan forvandles til ét stort vision board, til at tiltrække dig de ting du drømmer om samt skabe balance og harmoni imellem dig og dine omgivelser. 

Rapid Transformational Terapi som gruppe:

Få niveauet af dit teams sundhed og følelsesmæssige overskud op, ved at give dem en fælles gruppe RTT-session. Målet og emnet i sessionen kan fx være mere salg. Måske er der nogle på teamet, som har svært ved at lukke et salg? Det kan også være, at dit team gerne vil blive bedre til at præsentere foran kunder. Eller måske har dit team brug for at blive tømret bedre sammen for at reducerer sygedage eller stor udskiftning?

Hjernens 5 regler:

Taler du dig selv ned? Er du selv din værste fjende? Lær at lyve for dit sind, snyde frygten og stjæl din selvtillid tilbage. Når du kender de 5 regler som sindet og hjernen arbejder ud fra, kan du opnå alt fordi din indre kommunikation bliver forbedret.

Mobning på skolen: 

Vil du gerne give børnene nogle konkrete værktøjer til at håndtere mobning og styrke deres selvværd. Så er dette foredrag for dig og din skole. Jeg laver dette foredrag for både lærer og elever. Dette foredrag er stadig under udvikling, så skriv, hvis I vil være prøvekaniner. 

Kontakt mig per email for mere info om foredragsmulighederne: healing@pernilleholberg.com  


Kvinde der står og holder foredrag foran en gruppe

 • Pernille Müller Holberg

  “Vi har brugt Pernille til at holde et online oplæg, hvor hun fortalte om hjernens 5 regler i forhold til børn med angst og deres forældre. Hun havde en god og anerkende tilgang til de problemstillinger som der kan være, når man har et barn med angst, og vi oplevede at hun var med til at give deltageren en viden, om hvilke følelser der er i spil når man har angst.”

  Foreningen for børn med angst

 • Pernille Müller Holberg

  “This is a fantastic recommendation!”

  CEO, John Doe Corp

 • Pernille Müller Holberg

  “This is a fantastic recommendation!”

  CEO, John Doe Corp

Essentielle olier

Det er det mest naturlige for mennesker at ty til planter. Planter har givet os medicin i størstedelen af menneskets historie og vi udviklede os med planter. En olie er essensen eller ekstraktet af en plantes aroma og smag. 

Essentielle olier trænger ind i kroppen via huden, næsen eller munden og skaber en positiv reaktion. Når vi inhalerer en essentiel olie, interagerer oliens molekyler med receptorer i vores næse, som derefter sender en besked direkte videre til det limbiske system i hjernen, og derved får en virkning på vores følelser og celler på et biokemisk niveau. Forskning har tilmed vist, at vi også har lugtende receptorer i vores hud, så vi aktiverer disse receptorer, når essentielle olier påføres lokalt på huden. 

Markedet er broget og 80% af olier på markedet er fortyndet. Derfor anbefaler jeg kun doTERRA. Deres olier har en terapeutisk evne, fordi deres kvalitet er så høj. De høster kun råvarer fra de steder, hvor råvaren stammer fra og deres olier er 100% rene.  

Foto Copyright: Heaven Scent Aroma Shop 

Copyright:  https://www.sanolife.co.uk/science-essential-oils

Hvad er fordelen ved essentielle olier?

 

Effektive

De trænger ind i cellerne og er 70-100 gange så stærke, som hvis du spiste den samme plante. Det er derfor du kun har brug for nogle få dråber per gang.

Sikrer at bruge

100% naturlige og uden bivirkninger. Derfor er olier gode at bruge til børn og dyr.

Billigere

at bruge end traditionel medicin og de fylder ingenting i tasken, så du kan have et holistisk apotek med overalt.

Video Copyright: doTERRA

En kvinde holder 3 essentielle Doterra olier i hånden

Hvordan ved jeg, hvilke olier jeg skal bruge?

Jeg tilbyder rådgivning omkring olierne både fra mit terapirum i Næstved eller online.

Når du kommer til Næstved, scanner jeg din krop for at finde ubalancerne i din krop og sjæl. Du ved måske allerede, at du er elektrisk? Den menneskelige krop og næsten alle dens funktioner er afhængige af dens evne til at generere, lede og modstå elektriske strømme. Århundreder af forskning på bioelektricitet har ført til nogle af de mest betydningsfulde teknologiske fremskridt i medicinsk historie, og et af resultateterne er en mini scanner kaldet Itovi. Itovi-skanneren måler ubalancer i din krop og sind. Denne metode kaldes for Galvanic Skin Response.

Itovi-skanneren giver din hud og krop en række stimuli og måler derefter hvilken frekvens din krop reagerer mest på. Resultatet er anbefalinger af 3-5 olier, som du vil få mest gavn af.  

Det er derfor den mest præcise måde at få at vide hvilke olier, der passer til netop dig.

Når vi ses i det virtuelle rum rådgiver jeg dig ud fra oliernes kapacitet.

En behandling tager ca. 20 min. Kontakt mig for mere info. 

Itovi-scanner-241kb

Læs mere om scanner teknologien

Hvordan bruger jeg olien?

Inhaler olien 

Gennem en diffuser eller direkte fra flasken.

Put den på huden.

Smør olien direkte på problemområdet. Fortyndes med fraktioneret kokosolie for bedste resultat.

Drik det

Put en dråbe i et glas vand og drik det.

Jeg vil gerne høre mere om essentielle olier

Emotional Freedom Technique (EFT)

EFT minder om akupunktur men uden nålene. Princippet er det samme; der fokuseres på at tappe på bestemte meridianbaner, for at ophæve fysiske eller psykiske blokeringer. I daglig tale kaldes metoden også for tapping.   

EFT er et nemt og tilgængeligt værktøj som, ALLE kan bruge.

Selv børn har let ved EFT og det kan øjeblikkeligt reducerer et barns nervøsitet, angst eller stress i deres hverdag. 

Kan du forestille dig, at føle dig stresset, træt, have ondt et sted eller en anden form for fysisk eller psykisk blokering? Og så tappe på forskellige punkter imens du siger det du føler, og efter 5-10 min. er følelserne markant reduceret? Det er sådan EFT virker.

EFT går fysisk ind og sænker dit kortisolniveau og giver dig frihed i krop og sjæl, som navnet Emotional Freedom Teknik indikerer. 

EFT kan bruges på ALT lige fra at ville spise mindre sukker, allergi, astma, smerter, hovedpine, angst eller føle sig mere afslappet i selskab med folk, som normalt irriterer dig.

Hos mig lærer du at tappe selv, så du altid har værktøjet ved din hånd – bogstaveligt talt, for du bruger din hænder til at tappe med. 

Krop og sind hænger sammen, så hvor vi i RTT starter med at arbejde med sindet, for at give balance i kroppen, starter vi i EFT den anden vej. Her starter arbejdet med kroppen og dens meridianpunkter. 

Jeg tilbyder EFT undervisning både personligt i Næstved eller online i det virtuelle terapirum. En behandling tager ca. 30 min. Kontakt mig for mere info. 


EFT-Points-alt.jpg

I denne video, ser du et eksempel på hvordan EFT bliver brugt til at styre trang til usunde ting og hvad tappingen gør i den del af hjernen der kaldes Amygdala. Videoen er på engelsk.

Video Copyright: Glenn Mackintosh


Jeg vil gerne høre mere om EFT

Pulsed Electro Magnetic Field Therapy (PEMF)

Se denne video for at lære mere om hvad PEMF gør ved kroppen og se hvordan behandlingen foregår. Videoen er på Engelsk.

Copyright: Dr. Stepen Stokes DC.

Kan du forestille dig, at sætte din krop ind i en stikkontakt og blive ladet op? Det er hvad en PEMF-maskine gør. PEMF er en maskine, som giver dig en form for behagelige stød. De elektromagnetiske stød gør, at kroppens celler bliver opladet med energi og derved regenererer hurtigere end normalt. Kroppen bliver støttet i at heale sig selv hurtigere. 

PEMF er en gammel opfindelse fra 1890 og er i dag en anerkendt metode til behandling af en lang række udfordringer, hovedsageligt for at reducerer smerter og betændelsestilstande.

PEMF er også  hyppigt brugt indenfor konkurrencesporten bl.a. i  amerikansk football, skisport, baseball, boksning. Alle sportsgrene som har en høj skadesrisiko. Her er hviletiden for sportsudøverne blevet reduceret og de kommer sig hurtigere efter skader. Af samme grund bliver det også brugt på væddeløbsheste med samme resultater.

Jeg tilbyder kun PEMF her i Næstved. En behandling tager ca. 30 min. Kontakt mig for mere info. 

 Hvad øger og reducerer PEMF?

 • Øger cirkulation 
 • Øget energi til cellerne
 • Øget hydrering til cellerne
 • Øget knogletæthed 
 • Øget muskelmasse
 • Øget fleksibilitet
 • Øget udholdenhed
 • Øget styrke
 • Bedre immunsystem
 • Øget nerverespons
 • Reducerer smerter
 • Reducerer stivhed
 • Reducerer hævelser
 • Reducerer betændelsestilstande
 • Reducerer spasmer
 • Reducerer stress
 • Reducerer blå mærker
 • Reducerer blodudtrædninger 
Jeg vil gerne høre mere om PEMF

Infrarød Sauna

Hvad sker der, når du lever et moderne liv? Du udsættes for et stigende antal kemikalier, som ophober sig i kroppen. En infrarød sauna er en god og behagelig måde at detoxe dig selv på.

30 min. i en infrarød sauna fjerner op til 6 gange så mange affaldsstoffer og fedtceller som en traditionel sauna gør, fordi strålerne trænger dybere ind i cellerne og vævet end en normal sauna. Huden bliver af mange opfattet som den 3. nyre og derfor kan du, ved at svede, afgifte op til 30% af kroppens affaldsstoffer, såsom alkohol, tungmetaller og kolesterol. 

Teknologien i den infrarøde sauna jeg tilbyder, hedder FIR-stråler. Det er de samme naturlige stråler, som solen giver os og de er derfor sunde at få. De negative ting ved solen er dog skilt fra, fordi FIR-strålerne vibrerer på en lavere frekvens. Det betyder også, at saunaen ikke bliver helt så varm som en traditionel sauna. En traditionel sauna opvarmer luften, hvor en infrarød sauna opvarmer kroppen. Du kan sige at en traditionel sauna er ligesom en ovn og en infrarød sauna minder om en mikroovn. 

En infrarød sauna er også en god metode til at smelte ophobet fedt og cellulite på. Det er fordi, at hvis en fedtcelle er forurenet af kemikalier, kan den ikke selv komme af med fedtet. Fedtet er fanget af kemikalierne. Det er som en ond cirkel, hvor kroppen holder på fedtet, indtil kemikalierne bliver fjernet, uanset hvor meget du motionere eller hvor lidt du spiser. Når først kroppen er detoxet og affaldsstofferne er ude af cellen, kan kroppen lettere slippe fedtet.

På 30 min. forbruger du op til 600 kalorier, fordi dit hjerte pumper mere, du sveder og dit hjertekar system går igang med at arbejde, som hvis du motionerede. NASA bruger infrarøde saunaer i deres rumskibe for at holde  astronauterne i form og styrke deres hjerter for der er begrænset plads, så astronauterne kan ikke motionere normalt. Den infrarøde sauna har samme hjerte-kar-effekt, som hvis de motionerede og resultatet er det samme. 

Jo oftere du bruger en infrarød sauna, jo flere sundhedsmæssige fordele får du. Det anbefales at bruge en infrarød sauna 2-3 gange om ugen for at forebygge influenza og forkølelse og dagligt for at bruge det til smeltning af fedt. Du vil begynde at få mere energi, bedre immunforsvar og flottere hud.

Jeg tilbyder udelukkende private, solo sauna sessions. D.v.s., at du sidder alene i saunaen og nyder en stille stud for dig selv med afslappende musik, meditation og evt. en olie, hvis du vil have det. 

Sauna sessioner er kun mulige her i Næstved. En behandling tager ca. 30 min. Kontakt mig for mere info. 

En infrarød sauna med lilla lys

Se denne video hvor, fitness og vægttabeksperten, Thomas Delauer, sammenligner en traditionel sauna med en infrarød sauna. Videoen er på Engelsk. 

 

 

 

 

Copyright: Thomas Delauer

 • Pernille Müller Holberg

  “Pernille Holberg driver en charmerende og vedkommende klinik indenfor alt det indre. Jeg prøvede den stille infrarøde sauna og fik sat en guidet meditation på, som Pernille havde indtalt. Skøn oplevelse - et luksusindslag man skal huske at give sig selv en gang imellem.”

  MadsRosen
 • Pernille Müller Holberg

  “Kære Pernille
  Tak for en dejlig oplevelse i dag. Jeg modtog dejlig omsorg allerede på sms inden jeg mødte dig, da du foreslog, at jeg kunne nyde et bad i fjorden inden sauna. Du modtog mig venligt, da jeg kom og jeg blev guidet ind i en dejlig varm infrarød sauna med lyden af din rolige stemme, hvor jeg blev guidet til at komme i helt ro. Jeg fik en god oplevelse af indre varme, ro og behag i både hoved og krop, som længe efter giver både velvære og energi. Tak Pernille!”

  Ulla
Læs mere om infrarøde fordele Læs mere om FIR teknologien
Jeg vil gerne høre mere om saunaen

Mobiltelefon Kort

Vores telefoner er en ting, der sjældent forlader vores side, og vi ønsker alle hurtigere og bedre internet, men desværre udsætter mobiltelefoner os for usund stråling (RFR) på daglig basis.

RFR-stråler har en sundhedsrisiko med vævsskader og øgede chancer for kræft, siger mere end 500 undersøgelser (kilde: Scientific American).

Der er dog en måde at beskytte dig mod disse farlige RFR-stråler.

Ved at placere et mobilkort, der polariserer og omdanner de skadelige strålingsbølger til frekvenser, som den menneskelige krop faktisk kan bruge.

Folk, der har brugt disse mobilkort, rapporterer mere energi, bedre søvn og mindre hjernetåge.

Jeg tilbyder forskellige kort til mobil, router, bærbar computer, computer og TV. 

Kontakt mig for mere info. 

A mobilephone with a mobilemagnet on it to prevent harmful xrays

Hypnose Visualiseringer

Har du lyst til at styrke dig selv mentalt til konkrete opgaver, uden at du nødvendigvis har brug for at fjerne en indre blokering, fordi opgaven er overskuelig, og at du bare gerne vil fjerne ubehaget?

Det kan være relevant til opgaver, hvor det er naturligt at føle sig nervøs, fordi det er opgaver, man ikke laver særlig ofte. De er bare uvante, uden at der er en decideret frygt forbundet med dem. 

Det kan f.eks. være at du skal til køreprøve, eksamen, jobsamtale, bryllupstale eller har oplevet et tab og sørger. Jeg har en række generiske optagelser, som kan hjælpe dig i disse situationer.

Hvis du gerne vil have en mere personlig optagelse, laver jeg også Hypnose Recordings. F.eks. hvis du skal til tandlægen. Du har ingen tandlægeskræk, men er altid anspændt i kroppen og vil gerne kunne slappe af imens, så vil jeg kunne lave en personlig optagelse, som tager udgangspunkt i netop dét, du skal have lavet hos tandlægen.

Det kan også være, at du er deltager til en sportskonkurrence og gerne vil forberede dig optimalt til selve dagen. Her kan en hypnose optagelse være dét som forbereder dig mentalt og gør at du vinder konkurrencen.  

En personlig optagelse kan også bruges, hvis du f.eks. har fået Covid19 og gerne vil have en optagelse, der hjælper dig med hurtigere healing af sidesymptomerne. Så laver jeg en optagelse, der netop fokuserer på de symptomer, som du oplever.

Kontakt mig for mere info. 

Exam

A man driving a car and the view is from the backseat

Kvinde som er til tandlægen